Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля

24 Грудня, 2021 р., 13:36
Відповідно до впровадження в Україні програми безбар’єрного простору затвердженого розпорядженням Кабінету міністрів України № 366-р від 14.04.2021 року, а також розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації №776 від 01.11.2021 року, виконавчим комітетом Крижопільської селищної ради було прийнято рішення за №338 від 15.12.2021 року «Про затвердження плану заходів на 2021 і 2022 роки Крижопільської селищної ради з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року",  (додається). 
09 Листопада, 2021 р., 11:25
8 листопада у світі відзначають Всесвітній день містобудування. Це свято присвячують розвитку будування міст як галузі. Адже завдяки цьому все більше людей можуть отримати комфортний простір для життя та забезпечити усі свої потреби.  Саме в цей день Крижопільською селищною радою завершено реалізацію проєкту  «Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів по вул. Гаврилюка в смт Крижопіль, Тульчинського району, Вінницької області».   Відповідно підрядником ТОВ «Томчук Н.В.» виконано робіт на суму - 4,013 млн.грн. із запланованих 4,175 млн., в т.ч. субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам становить 3094,5 млн.грн., і співфінансування з місцевого бюджету – 918,5 тис.грн., перераховано підряднику.
05 Листопада, 2021 р., 10:57
Діяльність уповноваженого органу містобудування та архітектури - відповідно до п. 1.1. Положення про управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради затвердженого рішенням 2 сесії Крижопільської селищної ради 8 скликання від 11 грудня 2020 року № 22, управління є уповноваженим органом містобудування та архітектури і в межах громади забезпечує виконання покладених на управління завдань, що входить до компетенції начальника відділу.
02 Листопада, 2021 р., 09:16
Крижопільською селищною радою щоденно здійснюється контроль за ходом виконання робіт  щодо реалізації проєкту  «Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів по вул. Гаврилюка в смт Крижопіль, Тульчинського району, Вінницької області».
18 Жовтня, 2021 р., 11:11
Чергове бездоріжжя селища дочекалося своїх капіталовкладень.  Крижопільською селищною радою розпочато реалізацію проекту  «Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів по вул. Гаврилюка в смт Крижопіль, Тульчинського району, Вінницької області» загальною кошторисною вартістю - 4994,948 тис.грн.,  що був відібраний за результатами конкурсного відбору для фінансування у 2021 році за рахунок коштів державного дорожнього фонду.
23 Вересня, 2021 р., 08:31
Вона з’явилася у нашому житті непомітно й поступово, стала невід’ємною його частиною. Куди б ми не йшли, що б ми не робили вона постійно з нами. Так влаштований наш світ, в ньому є свої правила і ... реклама!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних