Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля

21 Березня, 2023 р., 09:32
Старостинські округи громади, КП «Крижопільблагоустрій» та ПрАТ ПК «ПОДІЛЛЯ» активно долучилися до весняної акції з благоустрою.
13 Березня, 2023 р., 10:49
З метою поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення утримання територій населених пунктів громади у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення прийнято рішення виконавчого комітету Крижопільської селищної ради  від 27 лютого 2023 року № 67 «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів громади».
28 Лютого, 2023 р., 15:29
27 лютого 2023 року в приміщенні актової зали Крижопільської селищної ради відбулося засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Крижопільської селищної територіальної громади.  В результаті  опрацювання матеріалів, які надійшли до конкурсної комісії, враховуючи всі критерії оцінки конкурсних пропозицій переможцем конкурсу з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Крижопільської селищної територіальної громади визначено комунальне підприємство «КРИЖОПІЛЬБЛАГОУСТРІЙ»
14 Лютого, 2023 р., 10:55
Шановні мешканці Крижопільської  громади!
24 Січня, 2023 р., 15:36
Управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради, відповідно до рішення 28 сесії Крижопільської селищної ради 8 скликання від 23.12.2022 року № 1004  повідомляє про розроблення Детального плану території кварталу обмеженого вулицями Лесі Українки, Лісова, межею населеного пункту та дорогою загального користування державного значення Т-02-33 Вапнярка-Крижопіль-Піщанка КПП Загнитків в с. Сонячне Тульчинського району Вінницької області. 
29 Грудня, 2022 р., 13:30
Забезпечення належного експлуатаційного стану мережі  автомобільних доріг загального користування місцевого значення в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду та безпеки дорожнього руху є надзвичайно важливим в умовах воєнного стану.
28 Грудня, 2022 р., 09:04
Управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради, відповідно до рішення 28 сесії Крижопільської селищної ради 7 скликання від 23.12.2017 року № 1004  «Про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах населеного пункту  с. Сонячне Тульчинського району Вінницької області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для нового будівництва  зерноочисно-сушарного комплексу» повідомляє про розроблення детального плану території в межах населеного пункту с. Сонячне Тульчинського району Вінницької області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки для нового будівництва  зерноочисно-сушарного комплексу.
27 Грудня, 2022 р., 09:28
Уряд докладає максимум зусиль, щоб мінімізувати негативний вплив енергетичної кризи на роботу агросектору.
16 Грудня, 2022 р., 12:07
Рішенням 27 сесії 8 скликання Крижопільської  селищної ради від 28 жовтня 2022 року № 977  затверджено «Правила благоустрою територій населених пунктів територіальної громади», (далі – Правила благоустрою). 
18 Листопада, 2022 р., 14:46
Дозвольте  подякувати від імені Крижопільської селищної ради керівникам господарюючих структур, водіям  та небайдужим жителям громади, які в не  простий для нас час знаходять можливість допомагати та сприяти у покращені добробуту громади.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних