Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля

02 Травня, 2023 р., 19:50
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
02 Травня, 2023 р., 11:36
Продовжувалися роботи з вапнування стовбурів дерев і бордюрів, впорядкування кладовищ, сміттєзвалищ, газонів і квітників, висаджування дерев.
28 Квітня, 2023 р., 15:56
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТААБО ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
24 Квітня, 2023 р., 13:33
Звертаємося до усіх жителів селища Крижопіль та сільських населених пунктів громади. 
24 Квітня, 2023 р., 08:32
В громаді продовжується  весняне впорядкування територій населених пунктів!
06 Квітня, 2023 р., 17:10
Управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради (вул. Героїв України,59, смт Крижопіль) повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо влаштування підвищених пішохідних переходів на частині автомобільної дороги Т-02-02 на відрізку 99+575-100+233, що проходить через вул. Героя України Олексія Порошенка в смт Крижопіль. Замовником та інвестором проекту виступає Всеукраїнська благодійна організація «Благодійний фонд Порошенка».
03 Квітня, 2023 р., 10:59
Погожі весняні дні  сприяють упорядкуванню територій населених пунктів громади. Стараннями працівників закладів культури, освіти (ЗДО №1), КП «Крижопільводоканал», КП «Крижопільблагоустрій»,                                 КНП «Крижопільська ОЛІЛ», КУ «Парк культури та відпочинку селища Крижопіль», ПрАТ ПК «Поділля», жителями Красносільського, Заболотненського та Голубецького старостинських округів протягом звітного тижня проведено заходи з утримання та приведення до належного санітарного стану закріплених територій та територій прилеглих до адмінбудівель.
31 Березня, 2023 р., 16:35
За інформацією начальника Управління дорожнього господарства Вінницької ОВА Артема ВОТОВИЧА, проводиться системна робота з відновлення та експлуатаційного утримання мережі доріг загального користування місцевого значення загальною протяжністю 7,5 тис км, що є у області.
24 Березня, 2023 р., 18:09
Весняний благоустрій нашої громади триває!
22 Березня, 2023 р., 09:14
Замовником робіт, управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради проведено роботи по вивезенню та плануванню доріг комунальної власності після зимового утримання, на що освоєно 289,0 тис.грн. коштів місцевого бюджету селища, відповідно придбано та вивезено 600,0 тон щебеневого  матеріалу, що був закуплений згідно договору з ФОП «Чорна Л.С.».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних