Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля

08 Листопада, 2023 р., 10:43
З  метою  забезпечення  безперебійного  руху  автотранспорту  на  автомобільних шляхах  територіальної громади та сталого утримання    автошляхів і  шляхових  споруд  в  зимових  умовах     2023 – 2024  років, виконавчим комітетом Крижопільської селищної ради прийнято рішення  від   20 жовтня 2023 року № 473  «Про забезпечення  безперебійного руху автотранспорту на території громади у зимовий період 2023-2024 років».
31 Жовтня, 2023 р., 10:10
Оголошення про проведення відкритих торгів з особливостями
24 Жовтня, 2023 р., 11:36
Забезпечення належного експлуатаційного стану мережі  автомобільних доріг загального користування місцевого значення в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду та безпеки дорожнього руху є надзвичайно важливим в умовах воєнного стану.
18 Жовтня, 2023 р., 16:46
Оголошення про проведення відкритих торгів з особливостями
09 Жовтня, 2023 р., 09:05
На виконання  доручення голови Крижопільської селищної ради Володимира ВАСИЛИШИНА та з метою організації дорожнього руху по комунальних дорогах селища Крижопіль, управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської  селищної   завершено нанесення дорожньої розмітки в смт Крижопіль, чим виконано роботи з організації  дорожнього руху із застосуванням технічних засобів регулювання дорожнього руху.
27 Вересня, 2023 р., 11:11
Звертаємося до Вас з приводу безпритульних тварин, оскільки  ця проблема актуальна не тільки для нашої громади, але і для всіх населених пунктів України.
22 Вересня, 2023 р., 08:09
Представляємо вашій увазі описові матеріали з розробленої та затвердженої Схеми організації дорожнього руху у складі проекту «Встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки по вул. Соборна; вул. Героїв України; вул. Чабанюка; вул. Кароля Вишневського; вул. Войцеха Дажицького; вул. Пирогова; вул. Данила Нечая; вул. полковника Зеленського; пров. полковника Зеленського; вул. Заболотного та залізничному переїзді в межах смт Крижопіль, Вінницької області», що розроблений на підставі:
18 Вересня, 2023 р., 08:27
В рамках перевірки повноти та якості виконання плану заходів затвердженого рішенням виконавчого комітету Крижопільської селищної ради від 23 червня 2023  року № 264 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери громади до роботи  в умовах осінньо-зимового періоду  2023-2024 років» управлінням житлово-комунального господарства  розпочато огляд об’єктів комунальної власності громади.
14 Вересня, 2023 р., 16:24
Розглянемо причини,чому не варто спалювати листя: ✅ 1 тонна тліючого листя прирівнюється до 30 кг чадного газу; На одну тонну спаленого сміття утворюється 30 кілограмів дуже шкідливих хімічних речовин, які забруднюють атмосферу, повітря.
12 Вересня, 2023 р., 17:40
На виконання доручення секретаря Крижопільської селищної ради Ігоря ВАСИЛИШИНА розпочато роботу з благоустрою частини території кладовища, відведеної для поховання військовослужбовців Збройних сил України, що загинули у війні з російською федерацією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.