Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

03 Серпня, 2023 р., 12:02
Форма роботи на засадах рекрутингу неодноразово доводила свою ефективність. Тому зараз, коли в умовах війни роботодавці відновлюють та перебудовують свій бізнес, - послуги рекрутингу актуальні як ніколи.
03 Серпня, 2023 р., 11:28
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
03 Серпня, 2023 р., 11:21
Оголошення про проведення відкритих торгів з особливостями 
03 Серпня, 2023 р., 09:40
Згідно з Постановою КМУ від 11 липня 2023 року № 709, яку розробило Мінсоцполітики, змінено періоди виплат державної допомоги внутрішньо переміщеним особам.      👉 Таким чином, у серпні 2023 та в подальшому буде два виплатних періоди допомоги ВПО – до 15 і 28 числа.   👉 Йдеться про щомісячну державну допомогу на проживання у розмірі 3 тисяч гривень особам з інвалідністю й дітям і 2 тисяч гривень для всіх інших внутрішніх переселенців.      📌 Якщо маєте питання щодо таких виплат, звертайтеся до Мінреінтеграції на цілодобову гарячу лінію з кризових питань: 📲 15-48 або на гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО за номером: (066) 813-62-39.
02 Серпня, 2023 р., 16:26
Повертаємо одну з найбільш довгоочікуваних послуг у Дії — відтепер у застосунку та на порталі можна змінити місце проживання. Наразі сервіс доступний для жінок, дітей та чоловіків непризовного віку.  «Зміна місця проживання — одна з найзатребуваніших послуг у Дії. Ми вдосконалили сервіс, прибрали людський фактор й автоматизували процеси. Українці зможуть швидко та зручно змінити місце проживання у своєму смартфоні. Без черг, паперів та походів до ЦНАП», — зазначив Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
01 Серпня, 2023 р., 14:48
СЕКТОР «КРИЖОПІЛЬСЬКЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ» ІНФОРМУЄ:
31 Липня, 2023 р., 17:57
Особисто з рук Президента України отримав відзнаку, орден «За мужність ІІІ ступеня» наш краянин, випускник Крижопільської СЗШ №1, Руслан РУЗЯК, підполковник медичної служби, начальник відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії Миколаївського військового госпіталя. Руслана Валерійовича відзначили за вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм, відповідно до Указу Президента України від 25.07.2023 №446/2023. 
31 Липня, 2023 р., 13:10
ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ОГОЛОШЕНО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА СЛУЖБУ В ПОЛІЦІЇ ІЗ ЗАЙНЯТТЯМ ВАКАНСІЙ: • Поліцейський з логістики (м. Гнівань) грошове забезпечення від 17000 грн (1 вакансія) • Оперуповноважений (м. Вінниця, Липовець, Немирів, Жмеринка, Козятин) грошове забезпечення від 21500 грн (5 вакансій) • Молодший інспектор-кінолог (м. Вінниця) грошове забезпечення від 19300 грн (2 вакансії) • Поліцейський з обліку та збереження речових доказів та озброєння (м. Вінниця, Тульчин, Ладижин, Шаргород) грошове забезпечення від 17000 грн (4 вакансії) • Помічник чергового (м. Ямпіль, Ладижин) грошове забезпечення від 18000 грн (2 вакансії) • Інженер сектору інформаційної підтримки (м. Гайсин) грошове забезпечення від 18500 грн (1 вакансія) • Поліцейський-водій (м. Вінниця) грошове забезпечення від 17000 грн (2 вакансії)   
31 Липня, 2023 р., 11:43
Міністерство цифрової трансформації України разом з Програмою розвитку ООН в Україні та Українською бібліотечною асоціацією презентують новий освітній серіал на платформі Дія.Освіта — Базові цифрові навички для людей елегантного віку. Також розкажуть, як стати офіційним хабом цифрової освіти у вашому селі чи місті і як долучитися до розбудови цифрової держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних