Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

29 Березня, 2023 р., 15:06
Часто застраховані особи звертаються до органів Пенсійного фонду України за отриманням довідок ОК-5 та ОК-7.
28 Березня, 2023 р., 15:57
🌧За даними Вінницького обласного центру з гідрометеорології https://meteo.vn.ua/weather/ 28 та 29 березня Вінниччина перебуватиме у небезпечній погодній зоні. Як зазначено метеорологами, протягом цих днів по області та у м. Вінниця будуть значні опади у вигляді дощу, мокрого снігу, а також зниження температури повітря, сильні пориви вітру - 15-20 м/с (1 рівень небезпечності, жовтий).    ‼️Закликаємо вінничан бути максимально уважними та обережними, оскільки повітряні та кабельні лінії електропередачі під час негоди завжди є об’єктами підвищеної небезпеки. Будь ласка, дотримуватись правил електробезпеки!!!  ⚡️Тримайтеся подалі від ліній електропередачі та електроустановок. Посилення швидкості вітру може призвести до їх пошкодження, зокрема, обриву проводів повітряних електроліній чи їх провисання.  ⚡️Ні в якому разі НЕ ТОРКАЙТЕСЯ обірваних проводів! Не намагайтеся самостійно відновити електромережу. Це СМЕРТЕЛЬНО НЕБЕЗПЕЧНО!   ⚡️НЕГАЙНО огородіть небезпечне місце, не підпускайте до нього людей і тварин і повідомте у районні електромережі за місцем проживання, у кол-центр АТ «Вінницяобленерго» - 0-800-217-217, (0432)65-95-95 (цілодобово) або рятувальникам – 101. ⚡️Якщо Ви потрапили у зону ближче 8 метрів від місця дотику обірваного проводу до землі, то аби уберегти себе від ураження струмом, виходьте з небезпечної зони ОБЕРЕЖНО! А саме – повільно пересувайте ступні ніг по землі, не відриваючи їх одну від одної, не робіть широких кроків.  ⚡️Також просимо не залишати поблизу повітряних ліній електропередач та електроустановок автотранспорт. Це може зашкодити виїзним аварійним бригадам в їхній роботі з оперативного усунення пошкодження електроліній.  ❗️БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я!
28 Березня, 2023 р., 14:07
🎯 КОНКУРС ГРАНТІВ НА ЗДІЙСНЕННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ ТА ОБЛАШТУВАННЯ ПРИХИСТКІВ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ЛЮДЕЙ
27 Березня, 2023 р., 15:37
В зв’язку з переміщенням циклону з південного заходу та активних атмосферних фронтів 28-31 березня по території  Вінницькій області очікуються складні погодні умови: 28 березня очікуються значні опади переважно у вигляді дощу та мокрого снігу, пориви вітру 15-20 м/с.  29-31 березня послаблення опадів та вітру. На дорогах місцями ожеледиця. Зниження температури вночі до 0-7° морозу, вдень до 0-7° тепла.
27 Березня, 2023 р., 15:33
🔸28 березня у Вінницькій області значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, пориви вітру 17-22 м/с. Зміна погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг (І рівень небезпечності, жовтий).
24 Березня, 2023 р., 18:03
1. В обов’язковому порядку проводиться реєстрація пасіки за місцем проживання фізичної особи або за місцем реєстрації юридичної особи у місцевих державних адміністраціях (РДА), або у сільських, селищних, міських радах, об’єднаних територіальних громадах один раз у рік заснування пасіки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.