Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

14 Липня, 2023 р., 16:23
14 липня 2023 року в приміщенні Крижопільської селищної ради, відбулося перше засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету Крижопільської селищної територіальної громади за участі заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили Янчук та членів ради. Координаційна рада була затверджена рішенням виконавчого комітету селищної ради, до складу увійшли працівники виконавчого комітету Крижопільської селищної ради, депутати Крижопільської селищної  ради, члени виконавчого комітету та представники громадськості.
11 Липня, 2023 р., 15:11
Міністерство цифрової трансформації України запускають Індекс цифрової трансформації громад спільно з Фондом Східна Європа та Deloitte.
11 Липня, 2023 р., 11:12
Для оформлення житлової субсидії громадяни подають заяву про призначення та декларацію про доходи та витрати. Це можна зробити онлайн – в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/
10 Липня, 2023 р., 09:17
10 липня під головуванням селищного голови Володимира ВАСИЛИШЕНА  відбулася чергова щотижнева нарада за участі заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили ЯНЧУК, начальників відділів та управлінь селищної ради, а також керівників підпорядкованих комунальних підприємств, установ та організацій. 
07 Липня, 2023 р., 08:45
Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.    
06 Липня, 2023 р., 14:20
При аваріях на ядерних об’єктах може виділятися радіоактивний йод (I-131). При надходженні в організм він вибірково накопичується в щитоподібній залозі і спричиняє її опромінення й ураження.
05 Липня, 2023 р., 10:00
Українська асоціація районних та обласних рад розпочала реалізацію Проєкту «Підвищення обізнаності серед органів місцевого самоврядування та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною».
05 Липня, 2023 р., 09:27
Допомога військовослужбовцям та їхнім родинам залишається в центрі уваги Вінницької обласної ради. Саме тому на черговій сесії одним з перших питань депутати заслухали, як виконується цільова програма.
04 Липня, 2023 р., 09:30
Крижопільська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет вітають з Днем народження секретаря селищної ради, депутата ВАСИЛИШИНА Ігоря Валерійовича!
04 Липня, 2023 р., 09:29
Сьогодні, 4 липня, відзначається День Національної поліції України - свято мужніх чоловіків та жінок, які стоять на сторожі захисту кожного українця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних