Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

08 Жовтня, 2023 р., 08:32
Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби нашої Крижопільської громади!
08 Жовтня, 2023 р., 08:30
Шановні художники і всі ті, у кого в душі живе почуття прекрасного, і ви його за допомогою пензля натхненно даруєте людям! Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем художника України! І бажаю головного у цьому прекрасному ремеслі – надзвичайних  шедеврів і великого їх  визнання. Нехай для створення нових художніх полотен  у вас буде багато натхнення, безліч задумів і стільки ж  шляхів для їх успішної    реалізації. Зичу професійної досконалості, глибинного відчуття кольорів та образів. Нехай усі ваші роботи будуть написані лише яскравими фарбами, як і  все  життя загалом. Нехай Україна, здобувши Перемогу, розквітне і також засяє веселковими барвами, надихаючи  вас  на  високу творчість, яка радуватиме  людей та сприятиме  подальшому розвитку українського образотворчого мистецтва. Бажаю міцного здоров’я, добра, достатку, нових здобутків в ім’я України, на благо громади.
06 Жовтня, 2023 р., 15:19
Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує конкурс на одержання у 2024 році щорічних грантів Президента України молодими діячами у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодими письменниками і майстрами народного мистецтва для створення та реалізації творчих проєктів.
06 Жовтня, 2023 р., 14:30
Головне управління Державної податкової служби у Вінницькій області інформує: Законом України №3219 частково знято обмеження на проведення документальних перевірок
06 Жовтня, 2023 р., 10:29
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Серед поширених питань цієї категорії клієнтів – підстави звільнення з військової служби, порядок переведення до іншої військової частини, а також ті, що стосуються сімейних правовідносин, зокрема стягнення аліментів, розлучення, оформлення спадщини. Розповідаємо, як учасникам бойових дій отримати безоплатну правничу допомогу та в яких випадках може допомогти система БПД. 
05 Жовтня, 2023 р., 15:17
04.10.2023 року працівниками служби у справах дітей Крижопільської селищної ради, спільно  із ст. інспектором ювенальної превенції Тульчинського РВП лейтенантом поліції Юлією Гасіцою проведено захід «Підтримай бойовий дух солдатів разом!», де учні 6-А та 6-В класу,  ліцею №1 смт Крижопіль  Крижопільської селищної ради мали можливість взяти участь у виготовленні голубів миру для наших захисників, щоб  тим самим підтримати бойовий дух солдатів, адже голубка споконвіків вважалася передвісником злагоди та миру. Кожен з діток доклав максимум енергії та любові, у своїй роботі .
04 Жовтня, 2023 р., 16:02
Заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання документа державного планування Детальний план території кварталу обмеженого вулицями Лесі Українки, Лісова, межею населеного пункту та дорогою загального користування державного значення Е-02-33 Вапнярка-Крижопіль-Піщанка КПП Загнитків в с.Сонячне Тульчинського району Вінницької області
02 Жовтня, 2023 р., 14:47
Засідання сесії, яку скликали   минулої п’ятниці,   пройшло у конструктивному руслі.   Адже депутати були одностайними як у розгляді питань порядку денного, так і у прийнятті рішень.  Саме це і відзначив  голова  Крижопільської селищної ради Володимир Василишен, який головував на сесії, резюмуючи її хід.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних