Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

10 Жовтня, 2023 р., 10:26
Реєстр  територіальної громади
09 Жовтня, 2023 р., 11:18
Сьогодні на черговій понеділковій нараді, яку провів селищний голова Володимир Василишен, керівники структурних підрозділів Крижопільської селищної ради доповіли керівництву громади про зроблене за минулий тиждень.  При цьому  у своїх  інформаціях акценти розставляли  на головному – виконанні тих завдань, які спрямовані на  забезпечення  належної  життєдіяльності громади. Зокрема  йшлося про наповнення бюджету,  функціонування галузей освіти, медицини, житлово-комунального господарства, культури, соціального захисту населення  і про роботу в інших сферах господарської відповідальності.
09 Жовтня, 2023 р., 08:29
9 жовтня – Всесвітній день пошти
08 Жовтня, 2023 р., 08:34
Шановні юристи Крижопільської територіальної громади!
08 Жовтня, 2023 р., 08:32
Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби нашої Крижопільської громади!
08 Жовтня, 2023 р., 08:30
Шановні художники і всі ті, у кого в душі живе почуття прекрасного, і ви його за допомогою пензля натхненно даруєте людям! Сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем художника України! І бажаю головного у цьому прекрасному ремеслі – надзвичайних  шедеврів і великого їх  визнання. Нехай для створення нових художніх полотен  у вас буде багато натхнення, безліч задумів і стільки ж  шляхів для їх успішної    реалізації. Зичу професійної досконалості, глибинного відчуття кольорів та образів. Нехай усі ваші роботи будуть написані лише яскравими фарбами, як і  все  життя загалом. Нехай Україна, здобувши Перемогу, розквітне і також засяє веселковими барвами, надихаючи  вас  на  високу творчість, яка радуватиме  людей та сприятиме  подальшому розвитку українського образотворчого мистецтва. Бажаю міцного здоров’я, добра, достатку, нових здобутків в ім’я України, на благо громади.
06 Жовтня, 2023 р., 15:19
Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує конкурс на одержання у 2024 році щорічних грантів Президента України молодими діячами у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодими письменниками і майстрами народного мистецтва для створення та реалізації творчих проєктів.
06 Жовтня, 2023 р., 14:30
Головне управління Державної податкової служби у Вінницькій області інформує: Законом України №3219 частково знято обмеження на проведення документальних перевірок

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних