Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

08 Липня, 2021 р., 14:01
Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.
08 Липня, 2021 р., 13:52
Люди віком 60+ у пріоритеті вакцинації від COVID-19!
07 Липня, 2021 р., 14:11
6 липня в селищі Крижопіль та селах громади відбулись масові гуляння до свята Івана Купала.
07 Липня, 2021 р., 14:08
Для забезпечення охорони громадського порядку в ніч з 6 на 7 було задіяно 10 поліціянтів та 5 членів громадського формування, аби жителі Крижополя безпечно і спокійно відзначили традиційне свято Івана Купала.
06 Липня, 2021 р., 10:52
Сьогодні, напередодні свята в селі Соколівка Тульчинського району відбулися урочисті заходи, присвячені святкуванню свята Івана Купала, на які були запрошені Крижопільський селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН, староста села Соколівка Олег ХИТРУК.
05 Липня, 2021 р., 17:25
Одним із найзручніших засобів для користування цифровими сервісами або е-документообігом є електронний підпис.
05 Липня, 2021 р., 16:23
З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.
05 Липня, 2021 р., 14:50
Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання — у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі — Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення», який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.
05 Липня, 2021 р., 14:47
Мінцифри розпочала реєстрацію на бета-тестування ковідних сертифікатів. Зареєструватися можна за посиланням: https://team.diia.gov.ua.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних