Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

14 Липня, 2021 р., 14:58
У відповідності до листа АТ "Українська залізниця" 16 липня в пріод часу із 09.00 год до 13.00 год через виконання колійних робіт в межах залізничного переїзду 1225 км ст. Крижопіль рух автотранспорту через переїзд 1225 км буде закрито та здійснюватиметься через переїзд 1227 км ст. Крижопіль (поблизу елеватора).
14 Липня, 2021 р., 10:17
16 липня 2021 року виповнюється рівно 2 роки набрання чинності Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», який також відіграє надзвичайно важливу роль у зміцненні української незалежної держави. Перші два роки дії Закону підтвердили його ефективність, консолідуючу роль та підтримку з боку суспільства.
14 Липня, 2021 р., 09:49
Для хліборобів настав найважливіший період - збирання врожаю. Жнива є причиною особливої турботи для хліборобів, бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.
14 Липня, 2021 р., 08:36
Виконання ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі планова робота чистка траси
13 Липня, 2021 р., 17:39
Крижопільська селищна рада запрошує жителів містечка приєднатися до обговорення назв вулиць, якими планується назвати вулиці у новому мікрорайоні житлової та громадської забудови по вулиці Олександра Савченка (район аеро злітної смуги).
13 Липня, 2021 р., 16:58
На підставі статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  15 липня 2021 року о 10.00 годині в режимі онлайн відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради.
13 Липня, 2021 р., 14:11
Завершальним цьогоріч стало святкування Івана Купала в селі Голубече. Свято відбулось за участі секретаря селищної ради Ігоря Василишина, начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Лесі Ошовської та старости села Валентини Каїти.
13 Липня, 2021 р., 09:53
Відповідно до пп. 240.1.1 ПКУ платниками екологічного податку є суб’єкти господарювання, юридичні особи, що не провадять господарську (підприємницьку) діяльність, бюджетні установи, громадські та інші підприємства, установи та організації, постійні представництва нерезидентів, включаючи тих, які виконують агентські (представницькі) функції стосовно таких нерезидентів або їх засновників, під час провадження діяльності яких на території України і в межах її континентального шельфу та виключної (морської) економічної зони здійснюються, зокрема, викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення.
13 Липня, 2021 р., 08:53
Якщо ви вирішили звільнитися – можете розраховувати, що роботодавець виплатить вам усю зароблену вами суму коштів у день звільнення. Якщо ж цього дня ви не працювали – кошти повинні виплатити не пізніше наступного дня після пред’явлення вимоги про розрахунок. Але що робити, якщо роботодавець “забув” вас розрахувати?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних