Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 08.08.2022 11:21
Кількість переглядів: 291

Фото без описуСьогодні, 08 серпня відбулася робоча нарада селищного голови з керівниками виконавчих органів селищної ради та комунальних підприємств.

Володимир Миколайович коротко охарактеризув ситуацію в громаді за минулий тиждень, зокрема, наголосив на тому, що в умовах військового часу ми працюємо не менше, ніж у мирний час.

Під час наради, традиційно, хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Кожним керівником було проаналізовано роботу за тиждень, обговорено проблемні питання та завдання, які стоять перед нами. А це ремонт доріг, благоустрій населених пунктів громади, ремонт укриттів для можливого початку навчального року, допомога внутрішньо переміщеним особам.

Заслухано інформацію про стан роботи медичних закладів громади, зокрема, наголошувалось на продовженні кампанії з вакцинації населення.

Ігор ВАСИЛИШИН, секретар селищної ради, звернув увагу присутніх на важливості підготовки до нового навчального року: “Не важливо у якому форматі буде організовано навчання - очному, дистанційному, змішаному, індивідуальному - безпека для дітей та педагогічних працівників має бути забезпечена.”

Окремо було акцентовано увагу на необхідності забезпечення дотримання вимог регламенту селищної ради, підготовки та оформлення проектів рішень.

На завершення наради селищний голова побажав усім мирного плідного тижня та закликав спільно працювати для наближення перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних