Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

16 Червня, 2021 р., 17:33
ЄС продовжує зусилля з підтримки реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей
15 Червня, 2021 р., 17:14
16 червня при виконанні планових ремонтних робіт буде відключено електропостачання із 09 до 16 год в смт Крижопіль:
15 Червня, 2021 р., 17:12
Відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, частини 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтей 20, 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» з метою створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього середовища, збереження санітарного благополуччя населення та забезпечення належного контролю за благоустроєм  та санітарним станом населених пунктів Крижопільської територіальної громади, Крижопільська селищна рада, буде виносити на розгляд постійної комісії та сесії ради проект рішення «Про затвердження Правил благоустрою Крижопільської територіальної громади».
11 Червня, 2021 р., 10:49
На підставі статей 42, 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  25 червня 2021 року о 10.00 годині у приміщенні селищної ради (зала засідань 2 поверх) скликається чергова 10 сесія селищної ради 8 скликання.
11 Червня, 2021 р., 08:38
Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта». На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.
09 Червня, 2021 р., 10:00
Заяви Пенсійного фонду України щодо примусового переведення виплати пенсій на банківські картки викликала значний резонанс. Не всі літні люди мають досвід користування картками, не кажучи вже про те, що більшість з них, а мова йде про тих, хто проживає в сільській місцевості, не мають навіть доступу до банкоматів, щоб зняти з картки готівку.
09 Червня, 2021 р., 08:03
8 червня у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат" в рамках інформаційної зустрічі «Прозора і відкрита громада – шлях до успіху», ініційованої Управлінням у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату Вінницької обласної ради спільно із Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування було проведено перший захід для працівників сільських, селищних, міських рад, відповідальних за висвітлення діяльності місцевих рад.
08 Червня, 2021 р., 11:47
8 червня 2021 року в Крижопільській селищній раді, відділом економічного, регіонального та агропромислового розвитку проведено розширену нараду із місцевими бджолярами за участі начальника Крижопільського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Алли Хащевацької, заступника начальника управління – начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Михайла Чорноблавського, провідного спеціаліста відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслужби Миколи Гурмача,  інспектора Крижопільського відділу поліції Олександра Мевшого, голови Крижопільської ГО «Спілка пасічників» В’ячеслава Висоцького, які входять до складу постійнодіючої комісії зі встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин. 
07 Червня, 2021 р., 10:38
Роз’яснення щодо оплати послуг за водовідведення та водопостачання.
06 Червня, 2021 р., 08:42
Традиційно 6 червня в Україні відзначається День журналіста. Цей день об’єднує людей творчої, неспокійної й дуже прогресивної професії, які сьогодні першими подають інформацію про усі події нашого життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних