Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

28 Червня, 2021 р., 08:02
Українська держава сьогодні відзначає особливе свято – День Конституції України!
27 Червня, 2021 р., 08:15
Дорога крижопільська молоде!
25 Червня, 2021 р., 15:19
25 червня о 15.00 год. в залі центру культури та дозвілля відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 25-ї річниці Конституції України.
25 Червня, 2021 р., 08:25
Працівниками КП "Крижопільблагоустрій" із 5 ранку наноситься тротуарна розмітка в селищі Крижопіль.
24 Червня, 2021 р., 22:06
На сьогодні в Україні першочерговим завданням діяльності щодо захисту прав та допомоги дітям є створення умов для збереження сім’ї для дитини. Так як благополучний розвиток дитини ніяк не можна уявити поза сім’єю, батьки повинні уміти створювати атмосферу щастя, любові та порозуміння в сімейному середовищі. Саме це є ключовим положенням у Конвенції ООН про права дитини, що підкреслює важливість побудови системи соціальної підтримки таким чином, щоб гарантувати, поміж інших прав, право дитини на сім’ю. Таке право може реалізувати альтернативна форма влаштування дітей – сімейний патронат.
24 Червня, 2021 р., 16:26
Підрядниками ФОП Томчук Н.В. продовжується фрезерування вибитого дорожнього покриття з подальшим укладанням асфальтобетонної суміші.
24 Червня, 2021 р., 14:40
В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.
24 Червня, 2021 р., 13:50
На виконання Указу Президента України від 18 травня 2019 року № 286 “Про Стратегію національно-патріотичного виховання”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2020 року № 1233 “Про схвалення Концепції Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року” та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка” (зі змінами) (далі – Порядок проведення конкурсу), з метою комплексного розвитку національно-патріотичного виховання та надання підтримки громадським об’єднанням у 2021 році на виконання заходів щодо національно-патріотичного виховання
23 Червня, 2021 р., 15:57
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 18.06.2021 року під головуванням заступниці селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентини Чабанюк відбулося шосте засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних