Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

03 Липня, 2021 р., 08:03
У нових ринкових умовах споживча кооперація намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй соціальну місію, вірно служити людям праці та державі. Своєю діяльністю ви ефективно сприяєте впровадженню економічних та соціальних реформ, розвиткові підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створюєте умови для підвищення добробуту населення. Твердо вірю, що великий професійний колектив кооператорів Крижопільщини й надалі спрямовуватиме свої зусилля на подальший розвиток кооперативного сектора економіки, примноження традицій кооперативного руху. Щиро бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, нових здобутків та трудових перемог задля процвітання нашої громади та України.
02 Липня, 2021 р., 11:41
Сьогодні напередодні професійного свята – Дня працівника Національної поліції України в приміщенні відділення поліції №1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області відбулись урочистості за участю секретаря Крижопільської селищної ради Ігоря Василишина та начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату селищної ради Андрія Михальченка.
02 Липня, 2021 р., 09:21
На підставі статей 42, 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  06 липня 2021 року о 10.00 годині у приміщенні селищної ради (зала засідань 2 поверх) скликається позачергова 11 сесія селищної ради 8 скликання.
02 Липня, 2021 р., 08:31
Ураховуючи значну роль працівників державної податкової служби України в реалізації державної податкової політики в Україні Указом Президента установлено професійне свято – День податківця України, яке відзначатиметься щороку 2 липня. Професія податківця – одна з найвідповідальніших у нашому суспільстві, адже податки – це та розумна ціна, яку ми платимо, щоб жити у цивілізованому світі.
01 Липня, 2021 р., 16:41
Питання мінімальних відстаней між будинками, відстаней до межі земельної ділянки, допустимі протипожежні розриви, а також відстані до існуючих мереж, джерел водопостачання, ліній електропередачі тощо є дуже актуальними як при новому будвництві або реконструкції, так і при виборі земельної ділянки під забудову.
01 Липня, 2021 р., 15:59
2 липня із 10 до 12 год у зв'язку із заміною опор планується відключення електропостачання в селищі Крижопіль:
30 Червня, 2021 р., 16:58
В березні минулого року Верховна Рада України прийняла довгоочікуваний Закон, який має на меті запустити обіг землі сільськогосподарського призначення в Україні.
30 Червня, 2021 р., 16:55
Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.
29 Червня, 2021 р., 11:46
Про переваги створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (далі – ОСББ), права та обов’язки співвласників щодо утримання багатоквартирного будинку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних