Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

25 Травня, 2021 р., 11:36
Уряд вніс певні корективи у нові правила отримання субсидій - зокрема, нові зміни дозволять перепризначати субсидії без подання відповідної заяви (за деякими винятками), запропонованих Міністерством соціальної політики
24 Травня, 2021 р., 08:54
На переможців чекають цінні призи та можливість представити Україну на міжнародному етапі змагання.
24 Травня, 2021 р., 08:27
Свято встановлене згідно з указом президента від 17 вересня 2004 року та приурочене до дня вшанування пам’яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія – просвітителів, що відіграли визначну роль у розвитку й становленні слов’янського письменства і культури, покровителів Європи.
21 Травня, 2021 р., 15:20
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 21 травня 2021 року у Крижопільській громаді нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію не виявлено.
21 Травня, 2021 р., 14:19
Формування планових тарифів на 2021 рік здійснювалося із застосуванням нормативного методу на підставі державних і галузевих нормативів використання матеріальних та паливно-енергетичних ресурсів, норм оплати праці, нормативів витрат з управління та обслуговування виробництва з урахуванням фактичних показників з 2019 року, та обрахунку прогнозованої ціни планових матеріальних витрат, відповідно до річних планів господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.
19 Травня, 2021 р., 14:31
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на ранок 18 травня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 3 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 2 жителя селища Крижопіль та 1 житель села Голубече.
19 Травня, 2021 р., 08:35
З метою збереження історичної та культурної спадщини, національної гідності та любові до рідного краю, утвердження звичаїв і традицій українського народу, сприяння розвитку населених пунктів Крижопільської територіальної громади, Крижопільська селищна рада оголошує конкурс на створення проекту мистецького твору «Гімн Крижопільської селищної територіальної громади Тульчинського району Вінницької області».
18 Травня, 2021 р., 10:42
21 травня 2021 року об 11:00 в онлайн-режимі буде проведено перший блок навчання «Права та обов’язки депутатів місцевих рад. Організація роботи депутата». Запрошені експерти Чегіель Ольга Дмитрівна - кандидат юридичних наук, доцент кафедри європейського права Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, адвокат, та Гусак Олег Іванович - завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Вінницької ОДА.  
18 Травня, 2021 р., 10:30
Кашлюк – це інфекційна хвороба, її характерними ознаками є поступове наростання болісного кашлю, а також різні прояви патології гортані і всієї системи дихання. При прояві перших симптомів цього захворювання, необхідно звертатися до ЛОР-фахівця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних