Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

29 Квітня, 2022 р., 14:10
Напередодні поминальних днів працівниками КП «Крижопільблагоустрій» проведено роботи по покращенню благоустрою кладовища смт Крижопіль.
29 Квітня, 2022 р., 12:08
Незважаючи на труднощі, пов’язані із запровадженням режиму воєнного стану та веденням бойових дій на території України, здійснюються всі необхідні заходи для організації та проведення розслідувань нещасних випадків на виробництві з метою забезпечення конституційних прав потерпілих та членів їх сімей на соціальний захист, передбачений законодавством України.
28 Квітня, 2022 р., 17:00
Відповідно до статті 7 Постанови Кабінету Міністрів України від 26  липня 2006 року № 1010 про «Порядок формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» затверджуються тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами  у розрахунку на запланований період.
28 Квітня, 2022 р., 08:44
Працівниками КП ,,Крижопільблагоустрій'' поновлено дорожню розмітку пішоходніх переходів центральної частини селища Крижопіль.
28 Квітня, 2022 р., 08:09
28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.
27 Квітня, 2022 р., 13:51
Сьогодні, 27 квітня, керівники та працівники Крижопільських закладів дошкільної освіти (ясла-садок) №1 та №5 та дирекція парку культури та відпочинку смт Крижопіль взяли активну участь у підготовці територій громади до провідної неділі та продовжили виконання заходів з благоустрою та санітарної очистки території.
26 Квітня, 2022 р., 14:58
Кожен житель громади має право на отримання якісних послуг, які надають комунальні підприємства. Але ж ми всі добре знаємо, що крім прав є ще обов’язки – це не тільки отримувати, а й своєчасно та в повному обсязі сплачувати за надані послуги.
26 Квітня, 2022 р., 14:55
Благодійний захід, який відбувся на центральній площі селища за ініціативи відділу культури, туризму та культурної спадщини Крижопільської селищної ради, переніс присутніх у світ мистецтва та відволік від щоденних болючих новин.
26 Квітня, 2022 р., 13:27
Шановні жителі громади

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних