Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

15 Червня, 2022 р., 14:13
В Україні працює портал допомоги українцям «Поряд»
15 Червня, 2022 р., 13:52
 Зібрали для вас добірку найнеобхідніших держсервісів, які будуть корисними для отримання податкових послуг.
14 Червня, 2022 р., 15:59
Під час велозаїзду учнів спортивного клубу «Краб» працівниками сектору реагування патрульної поліції відділення №1 Тульчинського РВП у рамках проведення операції "Велосипедист" було проведено профілактичну бесіду та розяснено учасникам акції ПДР під час руху по проїзджій частині.
14 Червня, 2022 р., 14:30
14 червня у всьому світі відзначають День донора крові. Зазвичай він передбачає обширну інформаційну кампанію та заклик до дії, але цьогоріч вторгнення росії на територію України суттєво змістило акцент. Багато чоловіків приєдналися до складу Сил оборони, через що не можуть здавати кров, хоча саме вони роками були регулярними донорами та закривали потребу у крові. Зараз вони захищають країну від ворога.
14 Червня, 2022 р., 13:44
Гуманітарний штаб селищної ради отримав чергову партію продуктових наборів від гуманітарної організації World Central Kitchen (WCK). 
13 Червня, 2022 р., 15:58
На минулому тижні робота з прибирання території у рамках акції з благоустрою кипіла у парку культури та відпочинку селища Крижопіль.
13 Червня, 2022 р., 15:41
Сьогодні, 13 червня, під керівництвом секретаря селищної ради Ігоря Василишина відбулася чергова робоча нарада. У ході проведення наради керівники відділів та структурних підрозділів, комунальних підприємств селищної ради доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні завдання на поточний тиждень.
10 Червня, 2022 р., 14:02
З метою забезпечення реалізації та гарантування конституційного права жителів громади на звернення до органів місцевого самоврядування, відповідно до розпорядження від 09.06.2022 № 90, секретарем селищної ради та заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради буде здійснено прийом громадян, згідно з графіком
10 Червня, 2022 р., 13:21
Виробничий підрозділ «Одеська об’єднана дирекція залізничних перевезень» повідомляє, що у зв’язку з виробничою необхідністю квиткова каса станції Крижопіль з 09.06.2022 року буде працювати за наступним графіком роботи:
10 Червня, 2022 р., 13:18
Мінрегіон розпочинає Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Конкурс проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних