Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

18 Квітня, 2022 р., 16:17
Попри жорстоку війну росії в Україні та дефіцит скрапленого газу в державі, селищна рада продовжує створювати нові шляхи для комунікації та допомоги жителям громади.
18 Квітня, 2022 р., 15:55
18 квітня селищний голова Володимир Василишен провів щотижневу нараду, на якій опрацювали ряд питань порядку денного.
18 Квітня, 2022 р., 11:41
Цифрові документи знову доступні в застосунку Дія. Нагадаємо, що від початку російського вторгнення до України служби нацбезпеки вимкнули всі держреєстри, щоб захистити дані українців. Зараз Єдиний держреєстр транспортних засобів МВС відновив свою роботу в безпечному місці.
18 Квітня, 2022 р., 11:31
17 квітня 2022 року команда Міністерства освіти і науки України за підтримки Швейцарії у партнерстві зі Швейцарсько-українським проектом DECIDE презентувала освітній чат-бот EducationUaBot.
17 Квітня, 2022 р., 13:24
17 квітня в Україні традиційно відзначається День пожежної охорони. Неодмінними рисами тих, хто пов’язав життя з цією професією, є дисципліна, мужність, усвідомлений поклик душі діяти на межі постійного ризику.
17 Квітня, 2022 р., 11:22
Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди величного свята Воскресіння Христового!
16 Квітня, 2022 р., 12:35
Традиційно третьої суботи квітня ми відзначаємо День довкілля. Завдяки широкій підтримці представників органів влади, небайдужих громадян це свято стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища. Це є доказом того, що українське суспільство виявляє зацікавленість до розв’язання екологічних проблем та дбає про забезпечення права громадян на безпечне довкілля.
15 Квітня, 2022 р., 16:25
Сьогодні родина, побратими, громада провели в останню путь Героя-земляка Дмитра МЕЛЬНИЧЕНКА.
15 Квітня, 2022 р., 16:10
Крижопільська селищна рада інформує про проведення громадського обговорення кандидатури КРУПКА Андрія Івановича на посаду старости в Тернівському старостинському окрузі Крижопільської селищної територіальної громади, яке відбудеться в селі Тернівка повулично в період з 15 квітня 2022 року до  25 квітня  2022 року включно на території Тернівського старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади.
15 Квітня, 2022 р., 16:02
Крижопільська селищна рада інформує про проведення громадського обговорення кандидатури ШТОЮНДИ Валентини Пилипівни на посаду старости в Заболотненському старостинському окрузі Крижопільської селищної  територіальної громади, яке відбудеться в селі Заболотне  повулично в період з 15 квітня 2022 року до  25 квітня  2022 року включно на території Заболотненського старостинського округу Крижопільської селищної територіальної громади.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних