Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

21 Квітня, 2022 р., 09:47
У період воєнного стану українцям, як і раніше, для реєстрації шлюбу потрібно подати заяву до будь-якого відділу ДРАЦС. При поданні заяви про державну реєстрацію шлюбу жінка та чоловік пред'являють на посвідчення своєї особи паспорт або паспортний документ.
20 Квітня, 2022 р., 16:45
У застосунку державних послуг «Дія» з’явилася можливість отримати статус внутрішньо переміщеної особи (ВПО) та подати заявку на щомісячну виплату. Скористатися нею можуть українці, що були вимушені евакуюватися з регіонів, де ведуться бойові дії до безпечніших місць України
20 Квітня, 2022 р., 14:44
Київстар, Vodafone та lifecell екстрено оповіщатимуть населення за допомогою технології Cell broadcast. Повідомлення приходитимуть на екран мобільного телефону, якщо виникне загроза надзвичайних ситуацій чи інших небезпечних подій. Також людям розповідатимуть послідовність дій у таких ситуаціях, повідомляють у ДСНС.
20 Квітня, 2022 р., 14:18
Навіть під час воєнного стану ми не повинні забувати дбати про наше довкілля. Щороку, в третю суботу квітня традиційно відзначається Всеукраїнський День довкілля, національне екологічне свято, як кульмінація весняних робіт із благоустрою та озеленення територій.
20 Квітня, 2022 р., 13:12
З 20 квітня на платформі єДопомога з'явилась можливість допомогти людям в декілька кліків, не виходячи з дому.
20 Квітня, 2022 р., 12:00
Верховною Радою України змінено умови призначення пенсії в разі втрати годувальника. Зміни, які відбулись в ЗУ «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» стосуються осіб, які мають право на даний вид пенсії, та розмірів пенсійного забезпечення.
19 Квітня, 2022 р., 14:09
31 березня 2022 року набрала чинності постанова КМУ від 30.03.2022 р. №390 "Про внесення до деяких постанов Кабінету Міністрів України змін щодо строку повторного огляду осіб з інвалідністю та продовження строку дії деяких медичних документів в умовах воєнного стану".
19 Квітня, 2022 р., 11:47
Попри широкомасштабне вторгнення російської орди на нашу рідну землю, яке триває вже майже два місяці, наші аграрії виходять в поля і розпочинають весняні роботи. Українські фермери завжди були справжніми воїнами, бо кожен сезон для них – це битва за врожай.
19 Квітня, 2022 р., 10:06
Скільки саме переселенців очікують у Крижопільській селищній територіальній громаді, поки невідомо. Адже з кожним днем до територіальної громади все більше і більше прибувають громадяни зі своїми сім’ями, які вимушено залишили свої домівки!
18 Квітня, 2022 р., 16:28
Відсьогодні у МВС запрацював сервіс vytiah.mvs.gov.ua, за допомогою якого громадяни України можуть отримати електронну послугу замовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних