Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти, молоді та спорту

04 Липня, 2022 р., 09:25
     1 липня 2022 року, стартувала реєстрація особистих електронних кабінетів для випускників 11-х класів, а також вступників до ЗВО на основі диплома фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста та молодшого бакалавра. Для обох категорій можливість подання електронних заяв буде відкрита 29 липня.
22 Червня, 2022 р., 08:21
     21 червня розпочинається другий етап підтвердження участі в основній сесії НМТ, який буде здійснюватися через інформаційну сторінку https://zno.testportal.com.ua/info/login, де у спеціальній формі потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому зручніше буде складати тестування незалежно від того, де перебуватиме учасник у період проведення основної сесії, ? в Україні чи за кордоном.
20 Червня, 2022 р., 15:59
      20 червня завершується   реєстрація для участі в додатковій сесії мультитесту. Як відомо, вступники, які мають бажання складати тест, але не встигли заповнити реєстраційну картку до 19 квітня 2022 року, можуть зареєструватися до 20 червня на сайті УЦОЯО та взяти участь у додатковій сесії.
09 Червня, 2022 р., 09:43
Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні  реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних