Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновив роботу дошкільний навчальний заклад в с. Голубече

Дата: 21.12.2023 16:30
Кількість переглядів: 131

Сьогодні, 21 грудня,   у селі Голубече  Голубецького старостинського округу Крижопільської селищної ради офіційно відновив роботу дитячий дошкільний навчальний заклад, який не функціонував майже три  роки. Подія стала для  його працівників, дітей,  їхніх батьків та й, власне, усіх мешканців села, як зазначає  староста  Валентина КАЇТА, маленьким сімейним святом,  святом від душі і  для душі.  На яке також завітали  гарні гості: заступник Крижопільського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила БАЧЕК, секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталя ПЕСТИК. Завітали з  гарними  вітаннями, побажаннями, добрими напутніми настановами та  цікавими подарунками для малечі. А настоятель Свято-Миколаївського храму села Голубече Олександр Савчук – ще й  з Божим благословенням «на цей дім та тих, кому жити і працювати в нім».

Захід розпочинають із вшанування пам’яті загиблих Героїв та подяки тим, хто нині захищає Україну від ворожої навали на її передових рубежах.  Далі слово беруть секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталя ПЕСТИК, староста Голубецького старостинського округу Валентина КАЇТА. У їх промовах  звучить, практично, одне і те ж: аби заклад працював довго і успішно, аби діткам у ньому було затишно і добре, аби закінчилась війна, і всі, зрештою,  жили щасливо під мирним небом…

Дітки  вітають учасників заходу своїми виступами. Їх на святі – 12, а відвідуватимуть заклад надалі  – вже 15. А взагалі тут розраховують і на значно більшу кількість вихованців за рахунок тих, хто у період відсутності  навчально-виховного процесу у селі відвідував  дошкільні навчальні заклади смт Крижополя.

Резюмуючи подію,  Валентина КАЇТА  дякує керівництву громади за вагому підтримку, спонсорам Олександру ГУМЕННОМУ,  Анатолію ЩУРУ, Василю КАЇТІ за розуміння і допомогу,  батькам  за командну роботу, високу мотивацію  і прагнення якнайскоріше досягти  бажаної мети: відкрити для малечі заклад.

 І ось він вже функціонує. І тепер у нього лише одне завдання:  щодня  досягати успіхів у навчально-виховному процесі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних