Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

03 Серпня, 2023 р., 15:59
1 серпня набули чинності ухвалені Урядом зміни до Постанови КМУ №856.         Відтепер подати заявку на участь в програмі тепер можуть ветерани війни, учасники бойових дій, ВПО та громадяни. 
03 Серпня, 2023 р., 13:15
«Розвиток переробної галузі є одним з пріоритетів для Уряду. Вітчизняний бізнес має виробляти більше готової продукції з високою часткою доданої вартості та хорошої якості для максимального задоволення потреб споживачів як на внутрішньому, так і зовнішньому ринку. Окрім того, інвестиції в переробку – це нові робочі місця, збільшення податкових надходжень до бюджету та валютної виручки в країну від експорту. Саме тому ми пропонуємо підприємствам переробної галузі фінансову підтримку від держави у вигляді грантів для розвитку. Ці кошти вони можуть спрямувати на посилення та модернізацію своїх виробничих потужностей, нарощування обсягів виробництва та підвищення конкурентоспроможності продукції. За рік дії грантової програми «єРобота» рішення про надання такої підтримки було ухвалено для 485 підприємств на загальну суму 2,6 млрд грн».
28 Липня, 2023 р., 12:32
єРобота: грант для ветеранів та членів їхніх сімей Хто може брати участь: Грантова програма створена для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також їхніх дружин або чоловіків. Грант може отримати ФОП або фізичні особи, які планують відкрити власний бізнес та: які не перебувають і не провадять господарську діяльність на тимчасово окупованій території України; які не провадять господарську діяльність на території росії; які не перебувають під санкціями; щодо яких не порушено справи про банкрутство; щодо яких відсутнє рішення суду про притягнення до кримінальної відповідальності за корупцію; які не мають заборгованості перед бюджетом. Розмір гранту: до 250 тис. грн. – подати заяву можуть лише ветерани. Отримувач гранту повинен створити 1 робоче місце; до 500 тис. грн. – подати заяву може чоловік або дружина ветерана. Програма покриває до 70% вартості проєкту, а одержувач гранту має створити 2 робочі місця; до 1 млн. грн. – подати заяву може ветеран, який зареєстрований як ФОП від 3 років. Програма покриває 70% вартості проєкту. Отримувач гранту має створити 4 робочі місця, два з яких повинні зайняти учасники бойових дій.  
20 Липня, 2023 р., 10:29
Міжнародний сільськогосподарський кластер "Дністер" спільно з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОВА запрошує на безкоштовний онлайн-тренінг «Органіка, актуальність, сертифікація, сьогодення»  
19 Липня, 2023 р., 14:51
Новий функціонал дозволить фермерським господарствам отримувати через ДАР допомогу на усі землі у складі ФГ, зокрема ті, що належать громадянам - членам фермерського господарства на праві власності, користування.
19 Липня, 2023 р., 09:09
20 липня, о 16:00 USAID АГРО проведе відкритий вебінар для учасників та усіх зацікавлених в програмі підтримки невеликих агровиробників «Добрива NPK від USAID АГРО, 2023 р.», реєстрація на яку триває в Державному аграрному реєстрі (ДАР). 
13 Липня, 2023 р., 11:03
Аналітики Центру спільних дій підготували інформаційну довідку «Еконавігатор для громад: зміни та практичні поради в управлінні відходами». Вона містить детальне пояснення, як змінилося законодавство у сфері управління побутовими відходами, а також покрокові рекомендації для місцевої влади громад.
12 Липня, 2023 р., 14:55
Цьогорічні жнива в громаді розпочалися із збору озимого ячменю.
11 Липня, 2023 р., 17:15
Малий та середній бізнес отримає більше грантів на відновлення та розвиток від USAID ❤️
07 Липня, 2023 р., 11:16
Аграрії 12 областей розпочали збирання ранніх зернових та зернобобових культур. На площі 308,2 тис. га (3%) при врожайності 33,2 ц/га намолочено 1 млн 24 тис. тонн зерна:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних