Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Взяли участь в обговоренні перспектив в аграрній сфері

Дата: 01.12.2023 13:55
Кількість переглядів: 126

30 листопада 2023 року  Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» у партнерстві з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОВА в рамках європейського проєкту «U-CUP-AGRO: Українська кластерна платформа оновлення» провели панельну дискусію на тему: «Партнерство влади та бізнесу для підтримки агросектора в умовах кризи» на прикладі інноваційного підприємства ТОВ "Villa Milk", в якій взяли участь 2 представники нашої громади, а саме:  головний спеціаліст відділу економічного, регіонального і агропромислового розвитку виконавчого комітету селищної ради Марина БЕЗУСЯК і    аграрій  із села Заболотне ФОП Сергій ШТОЮНДА. В складі учасників панельної дискусії  вони відвідали сучасне підприємство із виробництва та переробки молока "Villa Milk", що знаходиться на території с. Каташин Чечельницької громади Гайсинського району. Підприємство є чудовим прикладом упровадження сучасних підходів у сільському господарстві.

Молочна ферма "Villa Milk" має власні угіддя, корми, власних корів та молокопереробний комплекс - все це дозволяє виготовляти якісний молочний продукт. "Villa Milk" - це не лише екологічні угіддя, найсучасніші технології заготівлі кормів, автоматизований процес доїння та високотехнологічне виробництво молочної продукції, а реальний приклад того,  яким чином сільськогосподарські товаровиробники можуть нівелювати ризики власного виробництва, впроваджуючи повний цикл виробництва продукції, забезпечення громад додатковими робочими місцями та створення якісного продукту із доданою вартістю.

У ході дискусії своїм досвідом поділилися Олександр Рудий (власник підприємства «Ферма екологічних продуктів «Щедрі лани»), розповів  про екологічно чисте вирощування та переробку  ягідної і  фруктової продукції, та  -  Вадим Кричковський (директор ТОВ «Органік Д»), розповів про  вирощування та переробку овочевих культур.

Усі учасники заходу  отримали багато корисної інформації та задоволення від спілкування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних