Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

06 Січня, 2021 р., 12:21
6 січня відзначає свій 90-річний ювілей шанований житель села Левків Крижопільської територіальної громади Хом’як Іван Лук’янович. Від імені Крижопільської селищної ради ювіляра привітав староста села Соколівки Олег Хитрук. Побажав довгих років життя та міцного здоров’я, вручив Почесну грамоту та цінний подарунок.
31 Грудня, 2020 р., 12:11
Тернівська сільська громада всіх вітає з Новим роком та прийдешніми святами. Наприкінці грудня у Тернівському НВК «ЗНЗ І-ІІ ступенів-ДНЗ» відбувся новорічний ранок. Милі звірята, ніжні сніжиночки різновікової групи разом із старостою села Катериною Рослою та працівниками дошкільного закладу створили святкову атмосферу. Дітки розповідали гарні віршики, співали пісеньки, водили хороводи, за що від ПрАТ ПК «Поділля» і ФГ «Лужанська О.І.» отримали солодкі подарунки від Діда Мороза.
31 Грудня, 2020 р., 12:07
Жабокрицька сільська громада шле свої вітання із Новим роком та прийдешнім Різдвом Христовим всім жителям Крижопілля. За сприяння старости села Галини Швець напередодні новорічних свят була встановленою ялинка від Крижопільської селищної ради. А, від ПрАТ ПК "Поділля", підприємця Володимира Салгана, фермера Петра Пустовіта дітки сіл Жабокрича та Павлівки отримали новорічні подарунки.
31 Грудня, 2020 р., 12:04
Соколівська сільська громада вітає всіх жителів Крижопільщини із Новим роком та прийдешніми святами. За сприяння Крижопільської селищної ради напередодні свят у селі було встановлено та прикрашено святкову ялинку. Сільський староста Олег Хитрук привітав дорослих та маленьких жителів села з Новим роком, а у відповідь на його звернення до ПрАТ ПК "Поділля", ТОВ «КРЯЖ і К», фермерів Михайла Паляниці та Романа Пляцока малеча сіл Соколівки та Левків була забезпеченою новорічними подарунками.
30 Грудня, 2020 р., 12:19
Голубецька громада відзначає Новорічні свята та шле вітання жителям Крижопільщини. Завдячуючи старості села Валентині Каїті «Піжамна» вечірка у сільській школі завершилась врученням дітям солодких подарунків. А, щедрим меценатом для своїх односельців став відомий підприємець Василь Каїта.
30 Грудня, 2020 р., 12:17
Новорічні святкові вітання шле Крикливецька громада всім жителям Крижопілля. Завдяки діяльності старости села Світлани Осипенко, школа та дитсадки Крикливця та Іллівки були забезпеченими новорічними подарунками від ПрАТ ПК "Поділля» та із залишків коштів сільської ради. Призи для переможців конкурсів у крикливецькому дитсадку надали завідувачці Світлані Реплянчук фермери: Ігор Гуменів, Володимир Шевчук, Віктор Андріїшин, Анатолій Шевчук, Тетяна Андрусяк, Тетяна Лиса, підприємці: Лариса Барановська, Олексій Смішний, Сергій Заставнюк.
30 Грудня, 2020 р., 12:16
Весело відбуваються Новорічні свята у громаді села Шарапанівки. Стараннями старости села Любові Ковбасюк дітки були забезпеченими новорічними подарунками від Діда Мороза, які допомогли придбати багаторічний меценат села, керівник сільгосппідприємства із села Високого Іван Спориш та ПрАТ ПК "Поділля".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних