Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звітували –дружно, вирішуватимуть проблеми - спільно

Дата: 22.03.2024 16:40
Кількість переглядів: 135

22 березня 2024 року відбувся звіт старости Шарапанівського  старостинського округу Любові  Петрівни КОВБАСЮК перед жителями округу  про проведену роботу у 2023 році.

Зібрання відбулося у Шарапанівському будинку  культури. В ньому взяв участь секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН, депутат селищної ради Володимир ЯНКОВИЙ, представник ПрАТ «ПК «Поділля» Михайло ВОЙТЕНКО.  

У звітному  виступі Любов Петрівна  проаналізувала основні показники своєї роботи, акцентуючи увагу присутніх  на  наданні адміністративних послуг, консультацій, вчинені нотаріальних дій та проведені особистих прийомів громадян; розповіла  про  те, як вони в окрузі  господарювали торік та що конкретно зробили і що планують зробити у році нинішньому. Також Любов Петрівна розповіла про проведену роботу щодо підтримки ЗСУ, сімей Захисників та Захисниць, внутрішньо переміщених осіб…

На основному у своїх виступах зосереджувались поліцейський офіцер громади  Микола ОНИЩУК, завідуюча ЗДО  Алла ДОРОШЕНКО, завідуючий Шарапанівським будинком культури Володимир ОЛІЙНИК, медикиня  ФАПу Ольга ЛЬОКІНА.

Обговорюючи звіт, жителі округу поспілкувалися із секретарем селищної ради та отримали відповіді і роз’яснення на ті запитання, які їх найбільше хвилювали. Вони стосувалися переважно життєдіяльності старостинського округу: бюджетних асигнувань  на благоустрій села,  стану дороги до села, яку практично зруйновано ваговим транспортом; забезпечення комфортних умов на ФАПІ,  відновлення роботи місцевого закладу дошкільної освіти, впорядкування кладовища, розвитку фізичної культури та округу загалом.

Ігор Валерійович вислухав проблеми  мешканців старостинського округу та обговорив із присутніми шляхи їх вирішення, а також наголосив, що  жителі округу мають бути у цей воєнний час  єдиними  і мирно вирішувати  усі проблемні питання, а також  всіма силами підтримувати Збройні сили України та допомагати нашим військовим наближати  Перемогу.

Під «завісу» зібрання подякував усім за те, що  дружно прийшли на захід  та не були байдужими до обговорюваних питань. «Ви просто молодці», - резюмував  Ігор Валерійович хід зустрічі та висловив сподівання, що спільними зусиллями  керівників громади та жителів старостинського округу таки вдасться вирішити озвучені проблеми…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних