Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

12 Квітня, 2021 р., 11:50
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 12 квітня 2021 року у Крижопільській громаді, за період з 07 по 11 квітня, виявлено 9 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 3 жителя селища Крижопіль, 1 житель села Голубече, 1 житель села Жабокрич, 1 житель села Крикливець, 1 житель села Куниче, 2 жителя села Тернівка.
08 Квітня, 2021 р., 15:45
Сьогодні органи  місцевого самоврядування роблять усе можливе, аби люди у військовій формі впевнено дивилися у завтрашній день. Адже майбутнє нашої країни – тільки за професійною армією.
07 Квітня, 2021 р., 15:25
Щорічно 7 квітня за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) в усіх країнах світу відзначається Всесвітній день здоров’я.
07 Квітня, 2021 р., 14:42
Крижопільська селищна рада  оголошує конкурс  на заміщення   вакантної посади начальника комунального підприємства «Крижопільводоканал».
07 Квітня, 2021 р., 11:48
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 07 квітня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 3 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 2 жителя селища Крижопіль, 1 житель села Павлівка.
05 Квітня, 2021 р., 15:28
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 05 квітня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 8 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 2 жителя селища Крижопіль, 3 жителя села Заболотне, 3 жителя села Тернівка).
05 Квітня, 2021 р., 12:17
5 квітня 2021 року в залі засідань відбулось спільне засідання працівників Крижопільського районного сектору філії Державної установи "Центр пробації" у Вінницькій області та працівників управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Крижопільської селищної ради за участю директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» з питань реалізації пенітенціарної пробації щодо ресоціалізації звільнених осіб.
03 Квітня, 2021 р., 10:01
4 квітня 2021 року, християни західного обряду відзначають найвеличніше свято — Христове Воскресіння. І хоча за східним обрядом його відзначатимуть 2 травня, Великдень об'єднує не тільки родини, а й християн усього світу. Це найдавніше і найголовніше свято усього богослужбового року.
02 Квітня, 2021 р., 19:33
На сесію було винесено 68 питань, котрі стосувались як безпосередньо організаційних аспектів роботи селищної ради, прийняття місцевих програм, внесення змін до них, до бюджету територіальної громади на 2021 рік, так і засновницької функції селищної ради та внесення змін до статутних документів комунальних установ. Не залишились осторонь і земельні питання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних