Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

16 Березня, 2021 р., 15:56
Покладанням квітів до Меморіалу солдатам загиблим у Другій світовій війні та до пам’ятника воїнам, які віддали своє життя за Незалежність нашої держави, цілісність її території на Сході України відзначили 16 березня крижопільчани 77-у річницю визволення Крижопільщини від нацистських загарбників у роки Другої світової війни 1939-1945 років.
16 Березня, 2021 р., 09:11
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 16 березня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 5 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 1 жителька селища Крижопіль, 1 житель села Голубече,  3 жителя села Заболотне.
15 Березня, 2021 р., 09:33
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 15 березня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 6 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
12 Березня, 2021 р., 21:35
Відповідно до розпорядження селищного голови Володимира Василишена №27/1 від 24 лютого 2021 року "Про публічні представлення інформації про виконання селищного бюджету за 2020 рік", з метою належного інформування жителів Крижопільської селищної територіальної громади про надходження та використання коштів бюджету громади, забезпечення прозорості бюджетного процесу, підвищення ефективності використання бюджетних коштів, у вівторок 16 березня 2021 року в актовій залі Крижопільської селищної ради (2 поверх) по вул. Героїв України, 61 о 12 год відбудеться публічне представлення інформації виконання бюджету Крижопільської селищної ради за 2020 рік.
12 Березня, 2021 р., 10:12
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 12 березня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 9 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
11 Березня, 2021 р., 10:14
Спільна нарада сільських старост територіальної громади, представників ПрАТ «ПК Поділля» та СТОВ КРЯЖ І К, яка 11 березня відбулася під керівництвом голови селищної ради Володимира Василишеного, начальника Крижопільського Управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Алли Хащевацької, начальника відділу загального та організаційного забезпечення селищної ради Людмили Пасічник, мала за мету розгляд нагальних питань у галузі бджільництва.
10 Березня, 2021 р., 17:08
З  березня 2021  року в приміщення Центру надання адміністративних послуг Крижопільської селищної ради  буде працювати мобільний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області. Фахівці нададуть громадянам послуги, або проконсультують  у  сфері , віднесеної до компетенції сервісних центрів МВС, з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, обміну посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів), видачі Міжнародного посвідчення водія та Довідок про відсутність судимостей
09 Березня, 2021 р., 10:22
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 09 березня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 8 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 6 жителів селища Крижопіль, 1 житель с.Заболотне, 1 жителька с.Крикливець.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних