Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

06 Квітня, 2022 р., 11:03
У зв’язку з підвищенням температури повітря знову набуває актуальності питання пожеж. Упродовж останніх тижнів в громаді зросли випадки пожеж сухої трави. Лише за березень у нашій громаді зафіксовано 24 пожежі спричинені підпалом сухої рослинності. Вогонь не лише знищує сухостій, але й становить небезпеку для майна та життя людей.
05 Квітня, 2022 р., 17:25
Про це повідомляють Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, та Кіберполіція України.
05 Квітня, 2022 р., 17:00
Наразі більше 3-х мільйонів українців перетнули кордон, а ще 13 млн змінили місце проживання і цей евакуаційний процес триває. Відтак реєстрація в чат-боті максимальної кількості людей надасть можливість швидко знайти рідних у разі втрати контактів.
05 Квітня, 2022 р., 10:21
ловмисники знову використовують болючі для українців теми. Зокрема, «паразитують» на інформації щодо персональних даних росіян, які скоїли воєнні злочини в нашій країні.
05 Квітня, 2022 р., 09:20
Координаційний центр з надання правової допомоги підготував інструкцію в разі, якщо був загублений паспорт громадянина України чи закордонний паспорт. Такі ситуації зараз нерідко трапляються.
04 Квітня, 2022 р., 16:14
Сьогодні переживаємо вже 40-й день кривавої війни, яку агресор розпочав думаючи, що отримає швидку перемогу. Під керівництвом селищного голови Володимира Василишена відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря селищної ради Ігоря Василишина, заступника селищного голови Валентини Чабанюк, керівників структурних підрозділів та комунальних установ та підприємств.
04 Квітня, 2022 р., 15:18
У 2022 році цей день для України проходить під невщухаючі вибухи бомб, обстріли з артилерії на тлі інших страшних злочинів російської федерації з використанням заборонених та негуманних видів зброї, що збільшує мінну небезпеку в десятки разів.
04 Квітня, 2022 р., 13:53
У зв’язку з війною і подоланням її наслідків, неможливо провести в традиційному форматі ЗНО, ЄВІ та ЄФВВ. Втім зараз важливо максимально зберегти студентський контингент, який є національним та інтелектуальним потенціалом України. Тому в 2022 році буде проведений Національний мультипредметний тест (НМТ) для здобуття вищої освіти, зазначив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.
04 Квітня, 2022 р., 13:53
Для підтримки сільськогосподарських товаровиробників з метою забезпечення посівної кампанії, а також підтримки та активізації підприємницької діяльності у період дії воєнного стану Уряд, за ініціативою Президента України, вніс низку змін до Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».
04 Квітня, 2022 р., 13:51
В умовах воєнного часу українські роботодавці можуть призупинити дію трудового договору зі своїми працівниками – у такому випадку працівник тимчасово припиняє виконувати роботу, однак трудові відносини зберігаються.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних