Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

25 Березня, 2022 р., 16:47
Спалювання сухостою є руйнівним вчинком, внаслідок якого щорічно згорають сотні гектарів землі, а з ними - посівні площі, приватні будинки, майно, тварини та навіть люди. Окрім передбаченого штрафу до 12240 грн, в період воєнного стану такі пожежі можуть розцінюватись як акт диверсії ворожих агентів або ДРГ, що мають на меті відволікти рятувальників, лікарів та поліцію від їхніх задач. Тож до Кримінального кодексу України були внесені зміни у статті "Диверсія": до інших злочинів додали навмисні підпали сухостою. Нагадуємо, що ці злочини передбачають покарання від 15 років до довічного ув’язнення.
25 Березня, 2022 р., 13:15
В Україні сформовано Оперативний штаб при Державній екологічній інспекції з метою інформування про порушення у сфері охорони довкілля внаслідок російської агресії та задля притягнення рф до відповідальності
25 Березня, 2022 р., 12:46
Сьогодні, 25 березня, в 30-й день російсько-української війни відзначається національне свято — День Служби безпеки України.
24 Березня, 2022 р., 13:11
Вкотре звертаємо увагу жителів та гостей Крижопільської громади, що 3 березня 2022 року внесені зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану.
24 Березня, 2022 р., 10:15
Сьогодні рівно місяць, як Україна дає відсіч набагато більшому за себе ворогу. Щодня ми доводимо світові нашу мужність, стійкість та національне єднання в боротьбі проти окупанта.
24 Березня, 2022 р., 09:56
Якщо ви отримали повідомлення про зарахування коштів єПідтримки та з проханням перейти за лінком, щоб її отримати, — знайте, що це ШАХРАЇ! У жодному разі не переходьте за посиланням!
23 Березня, 2022 р., 16:25
ОФІСОМ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА створено головну платформу збору доказів злочинів РФ –  warcrimes.gov.ua    
23 Березня, 2022 р., 11:30
Крижопільський сектор УДМС у Вінницькій області відновлює роботу з прийому та надання адміністративних послуг, зокрема, документів для оформлення ID-картки, закордонного паспорта громадянина України, посвідок на постійне та тимчасове проживання.
23 Березня, 2022 р., 08:56
У ці складні часи для всього українського населення, з метою забезпечення безперебійної роботи підприємств в умовах воєнного стану постановою Кабінетом Міністрів України від 13 березня 2022 р. № 303 “Про припинення заходів державного контролю та державного ринкового нагляду в умовах правового режиму воєнного стану” було припинено проведення планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних