Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

29 Березня, 2022 р., 16:42
Найшвидша реєстрація бізнесу у світі знову доступна на порталі Дія. Послуга була тимчасово недоступна, адже реєстри були вимкнені, щоб дані українців були в повній безпеці. Зараз Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань знову працює.
29 Березня, 2022 р., 16:38
Відповідно до наказу Начальника обласної військової адміністрації від 28 березня 2022 року № 210 на Вінниччині заборонено відвідувати ліси – для мінімізації лісових пожеж.
29 Березня, 2022 р., 11:44
Шановні жителі Крижопільської громади якщо ви маєте кімнату/будиночок, який ви можете безкоштовно надати внутрішньо-переміщеним особам, які тікають від авіаударів та боїв, розмістіть інформацію про це житло на сайті “Допомагай” https://shelter.dopomagai.org.
29 Березня, 2022 р., 11:42
Спільнота вчителів Junior разом із Міністерством освіти і науки України, Інститутом модернізації змісту освіти та Комітетом фізичного виховання та спорту розпочинає серію рухливих онлайн-уроків #перемагаєморазом.
28 Березня, 2022 р., 15:42
33 день війни, 33 день Крижопільська селищна рада працює у новій реальності. Ми, крижопільчани, працюємо в тилу і, щонайперше, обороняємо економічний фронт. Поки ворог нещадно руйнує житлові будинки та об’єкти інфраструктури, ми маємо не дати зруйнувати нашу економіку.
28 Березня, 2022 р., 15:35
Шановні жителі та гості нашої громади, просимо вас на період воєнного стану відмовитись від відпочинку на природі, милування квітами та збирання грибів у лісах.
28 Березня, 2022 р., 12:42
Для підтримки сільськогосподарських товаровиробників з метою забезпечення посівної кампанії, а також підтримки та активізації підприємницької діяльності у період дії воєнного стану внесено низку змін до Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%».
26 Березня, 2022 р., 13:51
В останні вихідні березня в Україні відбудеться переведення годинника на літній час.
26 Березня, 2022 р., 10:49
Субота, 26 березня, – двадцять шостий день весни і тридцять перший день рашистського вторгнення на територію України. В українському календарі це День Національної гвардії України.
25 Березня, 2022 р., 16:47
Спалювання сухостою є руйнівним вчинком, внаслідок якого щорічно згорають сотні гектарів землі, а з ними - посівні площі, приватні будинки, майно, тварини та навіть люди. Окрім передбаченого штрафу до 12240 грн, в період воєнного стану такі пожежі можуть розцінюватись як акт диверсії ворожих агентів або ДРГ, що мають на меті відволікти рятувальників, лікарів та поліцію від їхніх задач. Тож до Кримінального кодексу України були внесені зміни у статті "Диверсія": до інших злочинів додали навмисні підпали сухостою. Нагадуємо, що ці злочини передбачають покарання від 15 років до довічного ув’язнення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних