Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

09 Серпня, 2022 р., 13:16
Для багатьох українців, які евакуювалися до інших міст країни, постало гостре питання: як знайти роботу на новому місці. Тому зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»
09 Серпня, 2022 р., 11:14
Запрацював новий мобільний застосунок з мінної безпеки MineFree
09 Серпня, 2022 р., 08:34
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 
08 Серпня, 2022 р., 11:21
Сьогодні, 08 серпня відбулася робоча нарада селищного голови з керівниками виконавчих органів селищної ради та комунальних підприємств.
07 Серпня, 2022 р., 14:20
Це святом мужніх людей, людей доблесті, честі та витримки, із якими пов’язана мрія кожного українця – мирне неба над нашою державою. Своїми подвигами ви вже здобули велику шану українського народу і стали справжнім прикладом героїзму, ризикуючи найдорожчим – власним життям заради збереження життя інших.
05 Серпня, 2022 р., 15:43
Відповідно до наказу Начальника ОВА Сергія Борзова від 4 серпня 2022 року №1386/144, протягом 4 – 15 серпня 2022 року на території Вінницької області ЗАБОРОНЕНО проведення масових публічних заходів.
05 Серпня, 2022 р., 11:33
Уряд зробив перший, але дуже важливий крок до реалізації ініціативи Президента Володимира Зеленського — програми доступної іпотеки для українських родин. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
03 Серпня, 2022 р., 14:49
Відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву» та з метою здійснення заходів для оборони та захисту населення і території громади, а також підготовки громадян до національного спротиву оголошується набір кандидатів у добровольче формування Крижопільської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних