Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

29 Серпня, 2022 р., 13:37
Український ринок праці поступово відновлюється — компанії повертаються чи релокуються, відкриваються нові бізнеси та справи. Ділимося добіркою найактуальніших держпослуг для тих, хто ще шукає своє місце та фінансовий тил.
29 Серпня, 2022 р., 09:36
29 серпня ми об’єднуємося в шані та вдячності нашим воїнам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя заради майбутніх поколінь. Це День пошани і увічнення героїзму всіх військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, тих, хто боровся за свою землю і відстоював суверенітет України.
27 Серпня, 2022 р., 13:20
Сьогодні в Україні відзначають професійне свято військові і цивільні авіатори та працівники авіаційної промисловості і транспорту – День авіації.
26 Серпня, 2022 р., 16:00
Роботи виконано за рахунок коштів селищної ради відповідно до програми Розвиток житлово-комунального господарства територіальної громади на 2022-2024 роки.
25 Серпня, 2022 р., 14:00
Як відновити документи особі з інвалідністю та пройти повторний огляд під час війни.
24 Серпня, 2022 р., 16:23
І. Алгоритм дій вчителя та відповідальної особи під час проведення навчальних занять. Підготовчі заходи: 1. Учасники освітнього процесу мають заздалегідь бути ознайомлені з місцем розташування споруд фонду захисних споруд, а також правилами поведінки під час евакуації та укриття в захисних спорудах. 2. Якщо за однією захисною спорудою закріплено більше одного закладу, то розподіл учасників освітнього процесу за наявними спорудами фонду захисних споруд відбувається з урахуванням їх місткості та розташування на місцевості. 3. Учасники освітнього процесу заздалегідь повинні вміти виконувати заходи з Плану реагування на надзвичайні ситуації або Інструкції навчального закладу, які передбачені на випадок отримання сигналу. 4. Заклад освіти заздалегідь повинен розмістити всі покажчики напрямку руху для швидкого та безпечного проведення евакуаційних заходів учасників освітнього процесу. 5. Під час евакуації та укриття в захисній споруді учасників освітнього процесу має супроводжувати відповідальна особа з числа працівників освітнього закладу. 6. Заздалегідь встановлюються відповідальні особи, які після евакуації перевірять заклад на наявність присутніх учнів за межами захисної споруди.
24 Серпня, 2022 р., 16:19
Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало важке випробування – відстояти власну, омріяну незалежність, яку виборювали віками. Те, що зараз відбувається в Україні – це війна за незалежність, це війна за найважливіші цінності: життя, правда, справедливість, людяність. Це війна за свободу, за національну гідність.
24 Серпня, 2022 р., 09:57
Шановні друзі, вітаю з 31-ою річницею Незалежності нашої держави! Українці пройшли суворі випробування, щоб створити власну державу та стати господарями на своїй землі. Зараз Україна переживає найбільш складний період з моменту здобуття Незалежності - в умовах повномасштабної російської агресії ми захищаємо свій вибір жити вільно в своєму домі. Сьогодні ми стали згуртованішими та сильнішими ніж учора. Ми – народ, який не можна поневолити чи зламати! З нами – правда! Перемоги та миру – нашій незалежній Україні! Щасливої долі на рідній землі – кожному з нас!
24 Серпня, 2022 р., 08:15
Шановна громадо! Дорогі жителі та гості селища!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних