Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

28 Червня, 2022 р., 10:53
Сьогодні, 28 червня, за участі Крижопільського селищного голови Володимира Василишена, заступника начальника Тульчинської військової державної адміністрації Володимира Скалія, депутата Вінницької обласної ради Юрія Василишена, заступників селищного голови, секретаря селищної ради, начальників структурних підрозділів та відділів селищної ради та керівників підприємств, установ Крижопільської громади відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України.
28 Червня, 2022 р., 08:04
Шановні українці, жителі та гості нашої громади!
27 Червня, 2022 р., 16:38
Шановні жителів села Павлівка, повідомляємо вас, що автобусний рейс завтра, у вівторок, буде здійснено відповідно до графіка:
27 Червня, 2022 р., 16:35
Перед початком наради всі присутні  хвилиною мовчання вшанували пам'ять нашого загиблого захисника-Героя Княжчука Анатолія Олександровича та всіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
27 Червня, 2022 р., 14:29
З метою регулювання чисельності безпритульних собак КП “Крижопільблагоустрій” протягом місяця буде проводити комплекс відповідних заходів, таких як відлов та стерилізація собак (самок) з тимчасовою ізоляцією та повернення в ареал їхнього проживання після карантинного періоду (без нашийника, з біркою у вусі та чіпом).
25 Червня, 2022 р., 10:21
Митна служба – це одна із найважливіших державних інституцій, яка відіграє вагому роль у розбудові країни, сприяє розвитку зовнішньоекономічної діяльності, забезпеченню безпеки суспільства, зміцненню позитивного іміджу держави у світі.
23 Червня, 2022 р., 14:15
Старости старостинських округів постійно вдосконалюють свої навички роботи та підвищують свої знання в умовах, що постійно змінюються.
23 Червня, 2022 р., 10:12
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! Професія державного службовця — це відповідальна, клопітка та нелегка праця, яка потребує самовідданості та професійності.
22 Червня, 2022 р., 13:04
В Україні створили портал “Поряд”, за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.
22 Червня, 2022 р., 12:19
Сьогодні, 22 червня, в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, відбувся мітинг- реквієм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних