Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОДИН ДЕНЬ В МАЛЬОВНИЧІЙ ШАРАПАНІВЦІ

Дата: 01.05.2023 16:48
Кількість переглядів: 45

Про своє мальовниче село, про свої краєвиди, про славних господарів, про своїх ЗАХИСНИКІВ і взагалі, про добрих і щирих людей може годинами розповідати ця тендітна красива жінка - староста  с. Шарапанівки ЛЮБОВ ПЕТРІВНА  КОВБАСЮК. А коли запитуєш у жителів, як їм живеться, то чуєш : " А в нас староста горою за людей". Ось цим і все сказано. Любов Петрівна  знає , що таке сьогоднішня війна і  разом з сельчанами тримає  в собі віру в ПЕРЕМОГУ,  адже син у неї не в затінку, а там... на війні... кадровий офіцер, командир. То хто , як не вона  знає потреби кожного в селі?

 

Та і сільський "благоустрій" на своєму місці, кожен знає свою справу, дерева розчищені,  трава прокошена, штахетники побілені... Знає  жінка толк в господарстві, так як і  жителі села,  це  видно з ошатних домогосподарств, в яких проживають прекрасні, працьовиті, дбайливі люди. Своє село вони люблять понад усе.

1 травня   працівники КУ " ЦНСП Крижопільської селищної ради "  - директор Людмила ГОНЧАРУК, фахівці із соціальної роботи Галина КОВАЛЬ та Ольга ПИШНЯК, практичний психолог Наталя КОВАЛЬ разом із старостою старостинського округу Любов'ю КОВБАСЮК  провели зустріч із сім'ями Захисників та Захисниць с. Шарапанівки. В ході проведеного заходу  виявлено потреби кожної родини,   заповнено анкети, які будуть перенаправлено в різні  сфери:  господарсько - побутову, медичну, освітню, юридичну, відділ соціального захисту тощо, де в подальшому надаватимуться послуги за потребою. Кожну сім'ю поінформували про соціальні послуги, які надає ЦНСП . Розмова йшла в теплій невимушеній обстановці. За круглим столом  люди ділилися наболілим, тим що їх найбільше хвилює - МИР, ПЕРЕМОГА, ЯКНАЙШВИДШЕ ПОВЕРНЕННЯ РІДНИХ ЖИВИМИ, ЗДОРОВИМИ до рідного дому. Матері, дружини, наче поріднилися в своїх планах на майбутнє, в роздумах, мріях... Вони  підтримували один одного. Від щирих розмов та теплого чаю  кожній з цих прекрасних жінок ставало тепліше на душі.

 

Директор Центру Людмила ГОНЧАРУК запевнила, що  кожна сім'я Захисників і Захисниць в нашій громаді отримає підтримку від селищної ради,  від держави , адже дане питання стоїть під контролем голови селищної ради Володимира   Миколайовича ВАСИЛИШЕНА.

 

Психолог Наталя КОВАЛЬ  розповіла про  стрес та як можна його подолати. Також роздано пам'ятки про відновлення внутрішнього ресурсу.

 

Кожній сім'ї надано " Корисні контакти", куди вони зможуть звернутися при потребі.

Важко в наш час переживати страхіття війни,  але люди згуртовуються, допомагають ЗСУ , нашим Захисникам і Захисницями.

 

Дякуємо, наші дорогі матусі, дружини, сестри , діти за розуміння, за те, що чекаєте і вірите в ПЕРЕМОГУ. ВИ СИЛЬНІ, ТЕРПЛЯЧІ,  ЛЮБЛЯЧІ. МИ РАЗОМ ВСЕ ЗМОЖЕМО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних