Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВЕРНУТЬСЯ СИНИ, ЯК ГЕРОЇ ДО РІДНОГО ДОМУ

Дата: 03.05.2023 15:44
Кількість переглядів: 53

Ця виплекана мрія міцно стиснула серце  кожної матері, дружини, доньки  чи сина наших Захисників. Мрія про Перемогу, Мир, повернення додому  наших рідних ГЕРОЇВ обов'язково збудеться! Так, вони Герої, вони боронять нашу рідну землю !

 

Ми вдячні кожному Захиснику і Захисниці. Нехай береже Вас Бог!

Важко тим , хто чекає. Одні можуть впоратися самостійно із переживанням, стресом, а іншим потрібна допомога... Працівники Центру надання соціальних послуг продовжують відвідувати сім'ї Захисників і Захисниць для виявлення потреб та   наданні послуг.

 

3 травня  директор КУ "ЦНСП Крижопільської  селищної ради " Людмила ГОНЧАРУК разом з працівниками Центру  провела зустріч   з сім'ями Захисників  с. Соколівки.

 

В ході зустрічі проведено анкетування ,  визначено потреби  сімей. Людей, які не могли  прийти на запрошення , було відвідано вдома.

Голова  Крижопільської селищної ради  Володимир ВАСИЛИШЕН, секретар  селищної ради Ігор ВАСИЛИШЕН,  депутат Вінницької обласної ради Юрій ВАСИЛИШЕН, передали продуктові набори (борошно, крупа, макарони, цукор, олія) від Крижопільської селищної ради та БФ "Юрія Василишена". До  працівників Центру приєднався  староста старостинського округу с. Соколівка Олег ХИТРУК, він допоміг привезти продуктові набори, відвідував разом сім'ї, підтримував людей, проводив бесіди.

 

Олег Анатолійович  на довіреному йому окрузі знає всіх і кожного. Знає, як  підійти до всіх , що сказати, чим розрадити, адже в нього також син на передових рубежах.

Дякуємо  діловоду  округу Тетяні Іванівні, сімейному лікарю Тетяні Василівні за те, що говорять людям теплі слова, надають підтримку, діляться порадами.

Та життя продовжується... ростуть діти та онуки... І дитячий сміх ніщо і ніхто не може перемогти! В цьому ми переконались, коли відвідали велику славну родину із ДБСТ ПЕТРІШЕНИХ- Оксани Миколаївни та Петра Петровича. Вже підростає найменшенький, доглянутий дворічний веселун. Є діти - буде радість і втіха! Всі мріють про Мир і Перемогу! Так і БУДЕ!!! РАЗОМ- ДО ПЕРЕМОГИ!Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних