Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗУСТРІЧ ОДНОГО ДНЯ-НАШ ЖАБОКРИЧ

Дата: 19.04.2023 09:58
Кількість переглядів: 67

      Перлина Крижопілького краю - ЖАБОКРИЧ

 19 квітня працівниками КУ " ЦНСП Крижопільської селищної ради "  було проведено зустріч із сім'ями Захисників та Захисниць для визначення потреб  сімей с. ЖАБОКРИЧ.

      Насамперед, фахівці Центру подякували кожній матері, дружині, рідним за те, що виростили, виховали наших мужніх і справжніх ГЕРОЇВ- ЗАХИСНИКІВ! Низько схиляємо голови перед тими матерями , чиї сини віддали життя за мир і спокій.

      Більше  семидесяти членів сімей зібралося на зустрічі в приміщенні старостинського округу.  Матері  і дружини не приховували своєї тривоги. Кожна з них з вірою і надією на ПЕРЕМОГУ  чекає  свого  Героя .

      Спілкуючись із цими добрими, щирими людьми, ми розуміємо, що відчуває материнське серце, що відчуває серце дружини, в якої донька чи син щоденно запитує, коли приїде батько...

      Члени сімей розповідають про свої проблеми,  потреби, а також про те, як вони підтримують  тих, кого з нетерпінням чекають...

  Та життя продовжується... Жінки утримують домашнє господарство, засадили городи, чекають появи перших ягідок, де з надією на закінчення війни, пригощатимуть найріднішого, наймилішого, того, хто оберігає рідну землю, найчарівніший ЖАБОКРИЧ від лютого ворога.

      Село надзвичайно красиве. Центр має молодий висаджений парк, квіти, клумби, лавочки для відпочинку, де безтурботно бігають діти Героїв, де діляться  розповідями матері і дружини про своїх синів та чоловіків. Поруч гомінка школа, спортивні майданчики, дитячий садочок, медичний заклад, будинок культури... Є все аби жити і працювати, створювати молоді сім'ї, шанувати людей похилого віку.

      З великою повагою  та щирою вдячністю відноситься до сімей

Захисників Крижопільська селищна рада, а також  депутат Вінницької обласної ради Юрій ВАСИЛИШЕН, де  було передано кожній родині Захисників та Захисниць  на Жабокрицький старостинський округ майже 100 продуктових наборів.

       Працівниками ЦНСП проведено  анкетування на визначення потреб, а також надано попередню психологічну допомогу психологом Центру, тим, хто потребує і хто виявив бажання отримати таку допомогу  в подальшому.

    Також щиро вдячні старості старостинського округу Галині ШВЕЦЬ  за організацію зустрічі та за те, що не стоїть осторонь проблем свого округу. Громада села згуртована,

скрізь наведено чистоту і комфорт.

РАЗОМ- ДО ПЕРЕМОГИ


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних