Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Члени виконавчого комітету внесли зміни до бюджету Крижопільської селищної територіальної громади та схвалили звіт за І півріччя 2022 року

Дата: 22.07.2022 14:27
Кількість переглядів: 209

Фото без описуСьогодні, 22 липня, чергове засідання виконавчого комітету розглянуло внесення змін до бюджету Крижопільської селищної територіальної громади.

Зокрема, зарахували дотацію з державного бюджету для надання компенсації закладам комунальної форми власності, закладам освіти в сумі 357 655,53 грн.

Збільшили видатки управлінню соціального захисту населення  та охорони здоров’я в сумі 930 020 грн  на підтримку  комунальних закладів охорони здоров’я нашої громади для забезпечення надання медичних послуг.

Управління житлово-комунального господарства, містобудування,  архітектури,  благоустрою,   комунальної власності та захисту довкілля  Крижопільської селищної ради отримає додатково кошти  в сумі 303 284 грн, на упорядкування паспортизованих місць видалення відходів в населених пунктах громади, на здійснення заходів  з оборони території, на співфінансування для реконструкції водопровідної мережі в с.Голубече, на придбання ультразвукового лічильника води.

Закладам освіти члени виконавчого комітету збільшили видатки на  облаштування захисних споруд (для школи с. Жабокрич та ДНЗ № 6), оплати послуг з адміністрування програмного забезпечення «Дидактичний мультимедійний контент» у режимі он-лайн для ЗЗСО с. Жабокрич в сумі 383 000 грн, 200 000 грн на оплату енергоносіїв та 232 000 грн на діяльність центру професійного розвитку педагогічних працівників. Щоправда, на 741 800 грн зменшаться видатки зекономлені на оплату праці працівників  ДНЗ та ЗЗСО.

Управлінню житлово-комунального господарства збільшиться фінансування в сумі 300 000 грн, на співфінансування  послуг з експлуатаційного утримання та поточного ремонту автомобільних доріг на загальну вартість близько 600 000  грн, та на придбання техніки для КП «Крижопільблагоустрій» в сумі 165 000 грн, за рахунок перерозподілу ремонтних дорожніх робіт селищного бюджету.

Разом з тим, члени виконавчого комітету зменшили видатки в сумі 122 800 грн із заходів відзначення свят, пам’ятних та історичних дат, інших заходів та подій для збільшення видатків на оплату електроенергії закладів культури, у зв’язку із ростом ціни з початку 2022 року. 

Крім того, члени виконавчого комітету передбачили 100 000 гривень для військової частини  А 7335 для забезпечення особистої безпеки громадян.

 

На черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради розглянуто звіт про виконання бюджету Крижопільської селищної ради за І півріччя 2022 року. 

В цілому, до місцевого бюджету протягом січня-червня надійшло фінансових ресурсів в сумі 88 798,3 тис грн, з них до загального фонду – 86 871,2 тис грн та до спеціального фонду 1 927,1 тис грн.

Власних доходів отримано 52 889,7 тис грн., що становить 43,2% до річного плану. Планові показники на І півріччя виконано на 100,4 %
 Проти відповідного періоду минулого року (в співставних умовах) надходження зросли на 2 862,0 тис грн або на 5,7%.

Поряд з тим, забезпечено своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, профінансовано енергоносії та комунальні послуги і інші видатки, необхідні для повноцінного функціонування бюджетних установ. За І півріччя 2022 року із бюджету громади проведено видатків в сумі 77 224,4 тис.грн, з них на фінансування соціально-культурної сфери – 62 079,0 тис.грн.

За результатами розгляду виконавчий комітет доручив фінансовому управлінню винести на розгляд селищної ради звіт про виконання бюджету Крижопільської селищної ради за І півріччя 2022 року.

 

 

Фінансове управління  Крижопільської  селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних