Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету

11 Серпня, 2022 р., 16:42
Амброзія полинолиста – один з небезпечних карантинних організмів. Через свою виняткову шкодочинність, негативний вплив на здоров’я людей амброзія посідає одне з перших місць серед злісних бур’янів.
27 Липня, 2022 р., 16:23
Погодні умови сприяють нарощенню темпів збирання ранніх озимих та ярих зернових культур.
25 Липня, 2022 р., 10:21
Україна – гарант національної та світової продовольчої безпеки. Розвиток переробки, біоенергетичного виробництва, садівництва, ягідництва та овочівництва, тваринництва, диверсифікація логістичної інфраструктури та забезпечення безперешкодного експорту.
24 Липня, 2022 р., 12:59
ГО «Громада. Лабораторія Соціальних Проєктів» оголошує конкурс заявок на підтримку старту власної справи серед внутрішньо переміщених осіб та інших постраждалих від війни громадян України. 
30 Червня, 2022 р., 08:18
House of Europe пропонує від 300 000 до 500 000 гривень громадським організацям, які активно волонтерять та прагнуть розвивати культуру навіть попри обстріли. Ініціативи, які сильно постраждали від війни, також можуть розраховувати на підтримку.
22 Червня, 2022 р., 15:54
Уряд продовжує створювати для українського бізнесу умови, адже бізнес — це основа зростання та відновлення економіки.
09 Червня, 2022 р., 14:08
30 травня було анонсовано старт конкурсу бізнес-ідей для підтримки малого підприємництва в умовах війни «Роби своє» від Благодійного фонду «МХП – Громаді». Ініціатива передбачає відродження економіки в селах та малих містах України та створення умов для сталого розвитку підприємництва як відповідь на негативні економічні наслідки війни, що мають місце в Україні шляхом надання мікрогрантів. Конкурс розрахований  на підприємців-новачків чи тих, які здійснюють свою діяльність не більше як 4 роки та хочуть розширити  та/або здійснити релокацію або якісно покращити свою бізнес-діяльність.
02 Червня, 2022 р., 13:38
Запрошуємо громадські організації та благодійні фонди до участі у новій грантовій програмі “ЛЮДИ для ЛЮДЕЙ: світ рятує українські громади”
02 Червня, 2022 р., 10:00
“Офіс розвитку підприємства та експорту” спільно з ГС “Центр розвитку інновацій”, з національним проєктом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес та партнерами, які долучаються, розпочато Ініціативу для сприяння відновленню та адаптації економіки територіальних громад, місцевих бюджетів, підтримки підприємців (https://business.diia.gov.ua/).
17 Травня, 2022 р., 14:16
Відповідно до статей 9,13, 35 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтей 10, 20, 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», з метою створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення громади  та належного контролю за благоустроєм  та санітарним станом населених пунктів Крижопільської селищної  територіальної громади, Крижопільська селищна рада  буде виносити на розгляд постійної комісії та сесії селищної ради проект рішення «Про затвердження Правил благоустрою Крижопільської селищної територіальної громади». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних