Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я

20 Жовтня, 2023 р., 16:27
20  жовтня 2023 року під головуванням секретаря Ккрижопільської селищної ради Ігоря Василишина відбулося  засідання опікунської ради при виконавчому комітеті селищної ради. У ході засідання  розглянуто ряд  важливих питань: заяви щодо доцільності призначення опікунів особам у разі визнання їх судом  недієздатними.
19 Жовтня, 2023 р., 11:36
Український ветеранський фонд  проводить опитування ветеранів й ветеранок щодо їхніх потреб зараз і в майбутньому
18 Жовтня, 2023 р., 11:02
18 жовтня в Україні відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який покликаний вчергове нагадати всім  про необхідність консолідації зусиль органів державної та місцевої влади, громадських організацій з метою підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужого ставлення громадськості до цього явища.
12 Жовтня, 2023 р., 10:30
Гендерна рівність є фундаментальним принципом прав людини та справедливого суспільства. Ця проблема охоплює не лише питання різниці у заробітній платі, але й включає в себе доступ до однакових можливостей, рівність в кар'єрному зростанні і захист від сексуального та гендерного насильства.
11 Жовтня, 2023 р., 16:11
 Сучасні діти проводять більшу частину свого вільного часу в Інтернеті, де вони спілкуються не лише із друзями з реального життя, а й заводять нові знайомства, які можуть бути небезпечними. Тому сьогодні команда Національної соціальної сервісної служби та ГО Stop_sexтинг розпочинають серію постів на тему безпеки дітей в Інтернеті.
11 Жовтня, 2023 р., 13:19
На виконання доручення Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової  адміністрації інформуємо, що в рамках міжнародного проєкту «Здоров’я дітей України для дітей віком від 8 до 12 років загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України з 08 по 24 листопада 2023 року буде проводитись новий заїзд до табору в м. Закопане (Польща).     
09 Жовтня, 2023 р., 16:42
Майже 5 млн українців стали внутрішньо переміщеними особами та знайшли дім у нових для себе громадах. Прийняти та розселити стількох людей потребує значних зусиль органів місцевого самоврядування та місцевих жителів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних