Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я

20 Березня, 2023 р., 14:32
Рецептурні препарати щороку рятують мільйони людей. Завдяки правильно підібраному лікуванню пацієнти з гострими та хронічними захворюваннями мають можливість жити здоровим, повноцінним та довгим життям.
15 Березня, 2023 р., 17:30
Щодо первинної медичної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають в місцях компактного проживання
13 Березня, 2023 р., 14:27
Фондом «Повернись живим» оголошено збір для Сил ТрО 333 000 000 гривень на розвідувально-ударні комплекси зі 120-мм мінометами. Оскільки сили ТрО сформовані за регіональним принципом, просимо долучитися до підтримки бригад нашої області. До 60-мм та 82-мм мінометів, які вже є на озброєнні у бригад ТрО, Фонд закупить 120-мм міномети, які збільшать дальність вогневого ураження з 4 км до 7,1 км.  
10 Березня, 2023 р., 14:59
Норвезька рада у справах біженців відкрила реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців і людей, які проживають у районах, постраждалих внаслідок бойових дій.
10 Березня, 2023 р., 14:46
Сьогодні програма «Доступні ліки» охоплює 405 препаратів, 72 препарати інсуліну та 9 комбінованих лікарських засобів. Ознайомитись з актуальним реєстром лікарських засобів, які підлягають реімбурсації, можна за посиланням: https://bit.ly/41VZzuZ У таблиці можна побачити: ☛ назву діючої речовини (міжнародну непатентовану назву) та торговельну назву лікарського засобу (стовпці № 2 та № 3); ☛ форму випуску та дозування (стовпці № 4 та № 5); ☛ кількість одиниць лікарського засобу в одній споживчій упаковці (стовпець № 6); ☛ назву та країну виробника ліків (стовпець № 8); ☛ суму доплати за упаковку (стовпець № 16) та іншу інформацію. За останнім стовпцем, де міститься інформація про суму доплати за упаковку, можна бачити усі безоплатні «Доступні ліки». Якщо ваша мета обрати повністю безоплатний лікарський засіб за електронним рецептом, то потрібно у завантаженому списку ліків у стовпці № 2 знайти необхідну міжнародну непатентовану назву, у стовпці № 5 – потрібне дозування, а у стовпці № 16 – усі комірки із сумою доплати в 0,00 грн. Нагадуємо, до програми реімбурсації (відшкодування) вже додано імуносупресанти.
07 Березня, 2023 р., 14:47
До 10 березня продовжено реєстрацію для участі у безкоштовній сертифікатній програмі навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Мета сертифікатної програми: Сприяти професійному розвитку ветеранів та ветеранок, які: • перебувають на посадах державної служби чи служби в ОМС менше 1 року станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближчому майбутньому; • які не мають досвіду роботи в сфері державної служби та/або служби в ОМС, але мають намір працевлаштування на таких посадах в найближчому майбутньому. Обсяг сертифікованої програми – 6 кредитів ЄКТС. Тривалість програми – 12 тижнів. Графік занять – 3 дні на тиждень, 2 пари на день. Тривалість 1 заняття – 1 год 20 хв Форма навчання – дистанційна. Дистанційні заняття відбуваються у синхронному режимі на платформі ZOOM, а також в асинхронному режимі з використанням платформи DistEdu. Слухачі також виконують самостійну роботу з використанням матеріалів, що розміщені на платформі DistEdu. Етапи конкурсного відбору на навчання: • подання заповнених форм та мотиваційних листів – до 10.03.2023 р., • оголошення результатів конкурсного відбору – 20.03.2023 р. • початок навчання – 27.03.2023р. Очікувані результати навчання: Після проходження навчання Ви отримаєте комплекс знань та зможете розвинути відповідні уміння, які допоможуть професійно зростати та успішно працевлаштуватися на державній службі чи службі в ОМС. Зокрема – розвинути професійні компетентності необхідні для: • виконання професійної діяльності (розроблення та забезпечення впровадження політик, надання послуг, проектний менеджмент, стратегічне управління тощо), • роботи з людьми (взаємодія з громадськістю, управління персоналом, управління змінами, командна робота, лідерство тощо), • самоменеджменту (управління часом, стресостійкість, доброчесність, ефективна комунікація тощо). Вимоги до кандидатів: • вища освіта (магістр, бакалавр чи молодший бакалавр); • загальний стаж роботи — не менше 2х років або досвід роботи на посадах державної служби/ на посадах в органах місцевого самоврядування – до одного року (вступ без проходження конкурсу); • вільне володіння державною мовою; • користувач ПК: Word, Excel, ел. пошта, месенджери; • доброчесність, сумлінність; • свідоме прагнення змін та чітке розуміння мети вступу на державну службу або службу в органах місцевого самоврядування. Форма для заповнення: https://goo.su/QqD3fy Більше: https://bit.ly/3HQyKjG Проєкт “Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС” реалізується ГО “Школа врядування” на базі Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія» . Це стало можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX, за підтримки Державного департаменту США. Залишилися запитання? Звертайся на електронну адресу: SGov@ukr.net
02 Березня, 2023 р., 11:20
Благодійний Фонд "Діти Героїв" допомагає дітям, які втратили одного або обох батьків.
01 Березня, 2023 р., 10:38
За допомогою сервісу «Календар здорових українців» можна дізнатися, в якому віці варто робити ті чи інші щеплення й обстеження, які з них наразі є безкоштовними та як їх можна отримати.
24 Лютого, 2023 р., 11:06
Управління соціального захисту населення та охорони здоров'я Крижопільської селищної ради інформує 👈 Грошова допомога передбачена для сімей, які виховують трьох та більше дітей. Як отримати державну допомогу та куди звертатися – розповідаємо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних