Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я

25 Березня, 2022 р., 13:04
У Науково-дослідному інституті реабілітації осіб з інвалідністю Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова (далі НДІ РОІ ВНМУ ім. М.І. Пирогова) знаходяться поранені військові з ампутованими нижніми та верхніми кінцівками, з вогнепальними пораненнями, переломами, міно-вибуховими травмами, гострими порушеннями мозкового кровообігу з Харківської, Київської та інших областей. Це пацієнти, які не можуть самостійно пересуватись та потребують частіше повної, або часткової сторонньої допомоги.
04 Березня, 2022 р., 11:47
З метою ведення обліку та визначення гуманітарних потреб осіб, які вимушено залишили свої домівки та перебувають на території нашої громади, просимо всіх, хто прибув з інших регіонів України до родичів або в інші місця тимчасового перебування, повідомляти про це за адресою: смт Крижопіль, вул. Героїв України, 61, І поверх.
02 Березня, 2022 р., 09:28
Шановні жителі Крижопільської селищної ради!
23 Лютого, 2022 р., 09:11
Громадянам, які не можуть самотужки платити за житлово-комунальні послуги, надається допомога через програму житлових субсидій. Оформити її можна не тільки перед початком опалювального періоду, а в будь-який час, коли домогосподарству складно оплачувати комунальні послуги.
27 Січня, 2022 р., 13:08
У державних підприємствах «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія», а також у таборах  "Артек – Прикарпаття», «Соколята» розпочинається відпочинковий та оздоровчий період 2022 року
26 Січня, 2022 р., 13:44
Громадською організацією «Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих мало захищених категорій молоді «Паросток» реалізовується всеукраїнський проєкт «Ключ до змін – технології civictech на допомогу людям з інвалідністю » (далі - проект).
21 Січня, 2022 р., 09:46
20 січня, в залі засідань селищної ради відбулось перше в цьому році засідання опікунської ради при виконачому комітеті селищної ради. Опікунська рада створена для допомоги в роботі  органу опіки і піклування та має дорадчі функції. Головою опікунської ради, відповідно до Положення, є селищний голова.
29 Грудня, 2021 р., 11:01
Інформуємо, що з 5 січня 2022 року дитячий табір відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді «Соколята», який знаходиться за адресою: вул. Б.Хмельницького 7А/2, м.Хирів, Самбірський район, Львівська область розпочинає заїзд/зміну на оздоровлення дітей віком від 7 до 18 років. Тривалість зміни 21 день. До закладу направляються діти із числа пільгових категорій. 
15 Грудня, 2021 р., 10:04
В Україні розпочато роботу сайту «гарячої лінії» з протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей (сайт 1547). Метою презентації сайту є підвищення обізнаності українців у питаннях протидії домашньому насильству та отримання необхідної інформації щодо реагування на такі випадки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних