Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я

06 Червня, 2022 р., 13:35
Якщо ви є потерпiлою особою або стали свiдком військових злочинiв проти цивiльного населення, володієте фактами чи вiдеодоказами таких правопорушень, тоді на сайтi https://warcrimes.gov.ua можете заповнити спеціальну форму. Ця платформа створена Офiсом Генерального прокурора з метою збору доказiв злочинів росiйської федерацiї, скоєних на території нашої держави. В подальшому така інформація буде використана для кримiнального переслiдування причетних до злочинiв осiб вiдповiдно до українського законодавства, а також у Мiжнародному кримiнальному судi в Гаазi та в спецiальному трибуналі після його створення.
03 Червня, 2022 р., 09:30
01 березня 2022 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 19.01.2022 № 31, якою затверджено Порядок здійснення реабілітаційних заходів. Згідно з пунктом 6 зазначеного Порядку перелік державних реабілітаційних установ, перелік документів, необхідних для отримання послуг, інформація про умови надання послуг оприлюднюються на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики.
23 Травня, 2022 р., 16:47
Строк проходження повторного огляду переноситься на строк не пізніше шести місяців після припинення/скасування дії воєнного стану.
17 Травня, 2022 р., 11:11
Крижопільська селищна рада приєднується до всеукраїнської  комунікаційної  кампанії,  присвяченій безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.  Кампанія була розроблена Європейським Союзом спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ).
17 Травня, 2022 р., 08:07
Міністерство соціальної політики в Україні разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога.  
16 Травня, 2022 р., 16:37
16 квітня 2022 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №457 «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України», якою змінено умови призначення та виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Слід звернути увагу на наступні аспекти:
12 Травня, 2022 р., 10:19
З травня, згідно з Постановою Кабінету Міністрів № 457 від 16 квітня 2022 року «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією рф проти України», отримувати щомісячну допомогу від держави мають право наступні категорії осіб:
10 Квітня, 2022 р., 10:39
Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, відповідно до якого допомога на проживання внутрішньо переміщеним особам, які звернулися за її наданням до 30 квітня 2022 року, надається починаючи з березня 2022 року.
28 Березня, 2022 р., 16:31
Сотням тисяч наших громадян довелось покинути свої домівки, рятуючись від російських бомб і ракет. Проект має на меті заохотити українців поділитися своїм житлом і затишком і прихистити всіх внутрішньо переміщених співгромадян, які постраждали від дій путінського режиму в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних