Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я

26 Серпня, 2022 р., 13:17
Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2021 р. № 1020 особи з інвалідністю та діти з інвалідністю до 18 років, яким встановлено інвалідність унаслідок одержаних на території України ушкоджень здоров’я, спричинених вибухонебезпечними предметами надається одноразова грошова компенсація.
25 Серпня, 2022 р., 14:25
Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2021 р. № 1020 особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів надається щорічна допомога на оздоровлення.
22 Серпня, 2022 р., 15:15
На  Вінниччині запрацювала обласна цілодобова гаряча лінія з питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб. Консультацію щодо отримання статусу, державної допомоги, тимчасового розміщення можна отримати на номером: 1526;
10 Серпня, 2022 р., 17:00
Крижопільщина знову отримала допомогу від гуманітарної організації  World Central Kitchen.
01 Серпня, 2022 р., 13:59
Таку унікальну можливість отримали діти внутрішньо переміщених осіб, які оселилися в нашій громаді, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти загиблих Захисників України.  Всього 50 діток, вранці 30 липня вирушили до одного із найкращих готелів Буковелю «Коруна» аби  потрапити в незабутню атмосферу спокою, чистоти та отримати неймовірну енергетику величних Карпат.
25 Липня, 2022 р., 23:44
Сьогодні, 25 липня, крижопільщина отримала черговий вантаж гуманітарної допомоги від наших партнерів World Central Kitchen. Вимушені переселенці, які зареєструвалися в Крижопільській громаді, зможуть отримати продуктові набори. 
21 Липня, 2022 р., 14:05
Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією  ООН реалізовує проект «Підтримка сільськогосподарського виробництва для покращення наявності  продуктів харчування та доступу до продовольства»,  який спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб.
20 Липня, 2022 р., 14:40
Міністерством у справах ветеранів України розроблені аграрні бізнес-проєкти з метою підтримки ветеранів війни. Бізнес-проєкти реалізуються в галузях садівництва та ягідництва. Учасниками реалізації бізнес-проєктів можуть бути ветерани війни, які отримали в користування земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, садівництва та городництва.
13 Липня, 2022 р., 16:21
Сьогодні, 13 липня, крижопільщина отримала черговий вантаж гуманітарної допомоги від наших партнерів World Central Kitchen. Вимушені переселенці, які зареєструвалися в Крижопільській громаді, зможуть отримати продуктові набори. Частина допомоги передана в старостинські округи громади для забезпечення внутрішньо переміщених осіб, які проживають в віддалених населених пунктах. Мешканці Крижополя зможуть отримати продуктові набори затра, 14 липня, з 8 години ранку за адресою розташування гуманітарного штабу: вул. Соборна, 1 (Будинок культури). Один набір розраховано на сім’ю з 2-х-3-х осіб, 2 таких набори отримають сім’ї, що складаються з 4-х – 6-ти людей, 3 набори для 7-ми-9-ти. Аби отримати допомогу із собою необхідно мати: • оригінали документів, що посвідчують особу; • довідки ВПО. Достатньо з документами прийти одному представнику від сім’ї
11 Липня, 2022 р., 09:44
Торгівля людьми – одна з найбільш актуальних проблем сучасності. Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. Торгівля людьми буває у формі трудової або сексуальної експлуатації, примусового жебрацтва, для вилучення органів, порушення прав людини для отримання прибутку через контроль та експлуатацію інших людей тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних