Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

16 Лютого, 2023 р., 15:24
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 16.02.2023 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентини Чабанюк відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури громади.
14 Листопада, 2022 р., 08:28
Питання виконання батьками обов’язків щодо належного виховання, навчання і розвитку своїх дітей завжди були актуальними й важливими. З початком війни в Україні почастішали випадки пропусків занять без поважних причин. У разі відсутності учнів, які не досягли повноліття, на навчальних заняттях впродовж 10 робочих днів(підряд) з невідомих або без поважних причин навчальний заклад невідкладно надає відповідному територіальному органу Національної поліції та службі у справах дітей дані таких учнів для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаної із захистом їхніх прав на здобуття загальної середньої освіти.   
11 Листопада, 2022 р., 11:44
З метою сприяння у запобіганні вчиненню повторних кримінальних правопорушень  неповнолітніми особами,10 листопада Служба у справах дітей Крижопільської селищної ради, як гарант  захисту прав неповнолітніх  дітей взяла участь у робочій зустрічі працівників Тульчинського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області та завідувачкою сектору «Крижопільське бюро правової допомоги»  Тетяною Созіновою.
27 Жовтня, 2022 р., 15:31
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 27.10.2022 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентини Чабанюк відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури громади.
30 Вересня, 2022 р., 10:10
Батьки – це наче два міцних крила, що підтримують у польоті долю дитини протягом всього її життя, захищають від негараздів та зігрівають своїм теплом. Мамою і татом можна стати народивши власну дитину, а ще можна стати батьками усиновивши дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.
29 Вересня, 2022 р., 15:08
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 29.09.2022 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентини Чабанюк відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури громади.
12 Вересня, 2022 р., 10:03
09 вересня  2022 року з метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх  службою у справах дітей Крижопільської селищної ради спільно з  поліцейським громади – Томашенком Олегом Андрійовичем, проведено  вечірній профілактичний рейд «Нічне місто». Під час проведення рейду було обстежено  парк культури та відпочинку селища Крижопіль, заклади дозвілля «Royal Pub», «Сафарі», «Піцерія» , магазини: «Артеміда», «Еліта» та ін., а також прилеглі до них території: територія авто - і залізничного вокзалів, улюблені місця відпочинку молоді на території селища,  також здійснено виїзд в с. Жабокрич. Нажаль,  були  виявлені факти  розпивання алкогольних напоїв та паління тютюнових виробів неповнолітніми, в результаті чого, складено відповідні акти  та  проведено попереджувальні профілактичні бесіди щодо наслідків вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління та правопорушень, проведено роз’яснювальну роботу із персоналом та адміністрацією усіх відвіданих закладів, пояснено  їм про  правові наслідки недотримання законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у даних закладах у нічний час, а також про заборону продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.
31 Серпня, 2022 р., 10:01
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 30.08.2022 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентини Чабанюк відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури громади.
15 Серпня, 2022 р., 13:19
12 серпня 2022 року спеціалістами служби у справах дітей Крижопільської селищної ради за участі поліцейських офіцерів громади Миколи Онищука та Олега Томашенка проведено вечірній профілактичний рейд «Нічне місто» по місцях загального відпочинку Крижопільської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних