Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

20 Листопада, 2023 р., 14:40
Небезпечна гра, яка дає відчуття ейфорії на кілька хвилин. Гра небезпечна тим, що може завдати шкоди здоров’ю або призвести до смерті дитини. Тобто, насправді, маємо справу з підлітковою суїцидальною поведінкою, замаскованою у гру. Від підліткової розваги, яка штовхає дітей у зашморг, в Україні лише торік загинули двоє школярів. Діти, намагаючись зловити ейфорію від легкого придушення сонної артерії, не завжди потім прокидаються.
20 Листопада, 2023 р., 10:43
Як чудово бачити посмішки дітей та чути їхній сміх, адже саме в дитинстві все здається райдужним та позитивним. Кожен малюк має право бути щасливим. Здорові та радісні діти – запорука кращого майбутнього для кожної країни. Слід пам’ятати, що незважаючи на будь-який свій вік, дитина вже є особистістю. Вже не раз було доведено, що від якості дитячих років залежить усе подальше життя.
10 Листопада, 2023 р., 08:50
Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, яка не втрачає актуальності у ХХІ столітті для жодної країни світу, включаючи Україну. Ця проблема може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу.
09 Листопада, 2023 р., 15:37
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 08.11.2023 року під головуванням заступниці селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили Бачек, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та дотичні до охорони дитинства відомства і структури громади.
23 Жовтня, 2023 р., 11:46
Настає осінньо – зимовий період, темніє швидше. А це означає, що у вечірню пору доби дітей важко помітити.
20 Жовтня, 2023 р., 10:08
19.10.2023 р. старшим інспектором з ЮП Тульчинського РВП лейтенантом поліції Юлією Гасіцою спільно із працівником служби у справах дітей Крижопільської селищної ради Вітою Коваль проведено профілактично-розʼяснювальну бесіду з  учнями  5 класів  у ліцеї №1 смт Крижопіль. 
13 Жовтня, 2023 р., 09:30
У зв’язку з тим, що в Україні побільшало випадків суїциду серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного  типу та під опікою/піклуванням, 12.10.2023 року службою у справах дітей Крижопільської селищної ради було ініційовано скликання позачергової комісії з питань захисту прав дітей, на якій розглянуто питання «Про обговорення ситуації щодо збільшення випадків в Україні суїциду серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного  типу та під опікою/піклуванням».
05 Жовтня, 2023 р., 16:52
05.10.2023 року під головуванням заступниці селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили Бачек відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, в якому взяли участь члени комісії та представники  структур громади, дотичні до питань захисту.
05 Жовтня, 2023 р., 15:33
04.10.2023 року працівниками служби у справах дітей Крижопільської селищної ради, спільно  із ст. інспектором ювенальної превенції Тульчинського РВП лейтенантом поліції Юлією Гасіцою проведено захід «Підтримай бойовий дух солдатів разом!», де учні 6-А та 6-В класу,  ліцею №1 смт Крижопіль  Крижопільської селищної ради мали можливість взяти участь у виготовленні голубів миру для наших захисників, щоб  тим самим підтримати бойовий дух солдатів, адже голубка споконвіків вважалася передвісником злагоди та миру. Кожен з діток доклав максимум енергії та любові, у своїй роботі .
17 Вересня, 2023 р., 08:18
15 вересня 2023 року поліцейськими офіцерами громади Миколою Онищуком та Олегом Томашенком спільно з начальником служби у справах дітей Крижопільської селищної ради Вітою Коваль в рамках проекту #Тиждень_громадського_суспільства_2023, проведено інформаційно - роз’яснювальну роботу серед  учнів Заболотненської філії ліцею № 2 смт Крижопіль Крижопільської селищної ради, щодо булінгу в дитячому середовищі, види відповідальності за його вчинення, безпеки в цифровому просторі та відповідальності  неповнолітніх за вчинення правопорушень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.