Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

09 Серпня, 2021 р., 10:10
9 серпня відбулася щотижнева нарада за участю секретаря селищної ради Ігоря Василишина, керуючої справами виконавчого комітету селищної ради Наталії Тимчишеної, виконавчим апаратом селищної ради, начальників відділів та керівників підприємств, засновниками яких є селищна рада.
06 Серпня, 2021 р., 12:23
Минає сім років з дня трагічної загибелі нашого земляка солдата Державної прикордонної служби України Бойка Сергія Олександровича, який 7 серпня 2014 року загинув під час обстрілу російсько-терористичними угрупованнями колони українських військових, яка потрапила у засідку при виході з району бойового застосування поблизу кургана Савур-Могила (Шахтарський район Донецької області).
06 Серпня, 2021 р., 11:22
Програма "U-Lead з Європою" оголосила відбір учасників нової онлайн навчальної програми «Кроки для старост 2021». Ця програма розроблена спеціально для старост громад та допоможе їм ефективно виконувати повноваження, передбачені оновленим законодавством. Навчання безкоштовне та відбуватиметься онлайн.
05 Серпня, 2021 р., 16:41
З прийняттям Закону України від 28.04.2021 №1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» (далі – Закон № 1423) відбулась так звана децентралізація землеустрою, а саме - спрощення землевпорядної документації та зменшення кількості погоджень та дозволів.
05 Серпня, 2021 р., 15:37
Очікується, що це дасть змогу зупинити зростання цін на гречку, просо, жито та овес.
05 Серпня, 2021 р., 14:20
Грудне вигодовування – важливий етап в житті немовляти і матері. Це не просто основна фізіологічна потреба  в забезпеченні харчуванням, але й є можливістю емоційного насиченого спілкування, супроводжуваного тактильними та слуховими відчуттями, а також смаком та запахами, що створюють відчуття спокою та безпеки, які виникають у дитини в присутності матері. Грудне молоко – це біологічна та емоційна основа для повноцінного розвитку та росту дитини.
05 Серпня, 2021 р., 14:00
Цьогоріч українці вперше відзначатимуть Всеукраїнський День відповідальності людини, водночас вшановуючи пам’ять видатної особистості, автора «Декларації відповідальності людини» Богдана Дмитровича Гаврилишина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних