Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

12 Серпня, 2021 р., 11:52
Таке рішення, а також продовження режиму надзвичайної ситуації до 1 жовтня 2021 року ухвалили на засіданні Кабміну 11 серпня.
12 Серпня, 2021 р., 11:25
Можна подивитись, з яких джерел надходили кошти до громади, на які цілі витрачались, чи отримувала громада кредити від МФО на фінансування соціальних та економічних проєктів у першій половині цього року.
12 Серпня, 2021 р., 09:59
Головне управління ДПС у Вінницькькій області нагадує, що відповідно до п.п. 266.7.3 п. 266.7 ст. 266 Податкового кодексу України платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за своєю податковою адресою для проведення звірки даних щодо:
12 Серпня, 2021 р., 09:48
У Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ), що знаходиться на порталі Дія, можна отримати 11 послуг. Йдеться, зокрема, про отримання дозволу на виконання будівельних робіт, декларації про готовність до експлуатації об’єктів СС1 та видачу будівельного паспорта. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій ЧЕРНИШОВ.
12 Серпня, 2021 р., 08:39
Український державний фонд підтримки фермерських господарств – державна установа, основним завданням якої є виконання функції з реалізації державної політики щодо становлення і розвитку фермерських господарств в установленому законодавством порядку, повідомляє:
11 Серпня, 2021 р., 14:42
Нині смартфони мають більшість українців. За їх допомогою ми не тільки підтримуємо зв’язок, а й спілкуємося в соцмережах, купуємо, відпочиваємо. Також за допомогою смартфона можна контактувати з органами влади, зокрема з Пенсійним фондом. Хоча застосунок Пенсійного фонду для смартфонів і планшетів існує давно, багато громадян досі не знає, як ним користуватися. А дарма, адже програма дає змогу побачити й зробити чимало корисного.
11 Серпня, 2021 р., 10:45
Починаючи з 2020 року електронними публічними послугами через Єдиний державний вебпортал електронних послуг скористалося понад 570 тисяч українців.
10 Серпня, 2021 р., 16:59
27 серпня о 10.00 площа біля меморіальної дошки на честь РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ.
09 Серпня, 2021 р., 10:24
Фонд державного майна України запровадив Сервіс автоматичної оцінки об’єктів нерухомості, завдяки якому українці можуть швидко та безкоштовно оцінити вартість своєї нерухомості на сайті https://evaluation.spfu.gov.ua/
09 Серпня, 2021 р., 10:22
з 1 вересня в Україні запроваджується добровільне нульове декларування доходів громадян. Це означає, що з 1 вересня 2021 року розпочинається одноразове (спеціальне) добровільне декларування або так звана податкова амністія. Йдеться про декларування грошових активів, майна та майнових прав, одержаних/набутих за рахунок доходів, з яких у порушення вимог законодавства не було сплачено відповідні податки і збори.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних