Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

09 Березня, 2021 р., 10:22
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 09 березня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 8 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Захворіли 6 жителів селища Крижопіль, 1 житель с.Заболотне, 1 жителька с.Крикливець.
04 Березня, 2021 р., 12:18
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 04 березня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 9 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, захворіли жителі селища Крижопіль, с.Голубече, с.Тернівка. На сьогодні на території громади є 32 активних випадків, з них 80% осіб з лабораторно-підтвердженим COVID-19 лікуються стаціонарно у закладах охорони здоров’я.
02 Березня, 2021 р., 22:15
На спільній нараді за участі Крижопільського селищного голови Володимира Василишеного, начальника Крижопільського управління ГУ ДФС у Вінницькій області Людмили Сузанської, заступника начальника управління-начальника відділу податків і зборів з юридичних осіб Крижопільського управління ГУ ДПС Тетяни Жебричук  та старост сіл Крижопільської територіальної громади, яка відбулась 2 березня, обговорено наступні питання:
02 Березня, 2021 р., 22:12
Керівництво робочої групи по розробці Стратегії збалансованого розвитку Крижопільської територіальної громади до 2030 року запрошує працівників приватного бізнесу, громадськості, депутатського корпусу до тісної співпраці по розробці Стратегії та реалізації спільних проєктів.
02 Березня, 2021 р., 21:11
2 березня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради, на якій розглядалось питання про посилення додаткових обмежувальних заходів на період адаптивного карантину.
02 Березня, 2021 р., 15:37
Шановні крижопільчани! Пам'ятайте, що здоров'я ваше, ваших рідних та близьких залежить від належного виконання протиепідемічних заходів.
01 Березня, 2021 р., 09:13
За даними Крижопільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 01 березня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 7 нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, захворіли 5 жителів селища Крижопіль, 1 житель с.Красносілка, 1 житель с.Тернівка.
26 Лютого, 2021 р., 17:07
26 лютого відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради, на якій розглядалось питання про посилення додаткових обмежувальних заходів на період адаптивного карантину.
26 Лютого, 2021 р., 12:57
Сім років тому, 26 лютого 2014 року, у Сімферополі відбувся багатотисячний мітинг кримських татар і проукраїнських активістів на підтримку територіальної цілісності України та проти проведення позачергової сесії Верховної Ради Криму. Тоді з ініціативи Меджлісу біля будівлі кримського парламенту зібралося близько 12 тис. кримських татар.
25 Лютого, 2021 р., 21:04
Сьогодні 25 лютого Україна відзначає 150 років із дня народження славетної української письменниці Лесі Українки, іменем якої названа вулиця у селищі Крижопіль.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних