Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ

13 Лютого, 2021 р., 19:14
16 лютого в Крижопільській Окружній Лікарні Інтенсивного Лікування відбудеться День донора. Забір крові буде проводитися в приміщення колишнього неврологічного відділення. З собою потрібно мати паспорт та амбулаторну картку.
12 Лютого, 2021 р., 20:51
11 лютого стартувала серія інформаційних зустрічей із написання проєктів на конкурс Вінницької обласної ради «Комфортні громади» - для 63 громад, у яких взяли участь Крижопільський селищний голова Володимир Василишен, та його заступниці – Валентина Чабанюк та Алла Здирко.
12 Лютого, 2021 р., 15:11
Відповідно до Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856, Мінцифри є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сфері надання електронних та адміністративних послуг, та відповідно до покладених на нього завдань, зокрема, здійснює заходи щодо формування та ведення Реєстру адміністративних послуг.
12 Лютого, 2021 р., 15:10
Кількість хворих на коронавірус в Україні зберігається на високому рівні. Сьогодні держава забезпечує безкоштовне тестування на COVID-19 всім громадянам у разі наявності симптомів. Безкоштовний ПЛР-тест на коронавірус можуть зробити пацієнтам, у яких є яскраво виражені симптоми ГРВІ, пневмонії або важкого гострого респіраторного синдрому. Онлайн-тест для уточнення наявних або вірогідних симптомів за посиланням:
12 Лютого, 2021 р., 14:30
Право на  списання сум недоїмки з єдиного внеску мають фізичні особи – підприємці (крім фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування) та особи, які провадять незалежну професійну діяльність. Заяву на списання сум недоїмки з єдиного внеску платники можуть  подавати до 1 березня 2021 року.
12 Лютого, 2021 р., 14:29
СТАРТ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19 планується у Крижопільській територіальній громаді в кінці лютого – повідомляє адміністрація КНП «Крижопільського РМЦ ПМСД».
10 Лютого, 2021 р., 16:06
8 лютого Крижопільський селищний голова Володимир Василишен та заступниця селищного голови Валентина Чабанюк представили старосту села Павлівки у відповідній сільській громаді. Ним став Стратієвський Юрій Васильович, кандидатура якого була затвердженою на сесії Крижопільської селищної ради 5 лютого 2021 року. З громадськістю села були обговореними наявні проблеми та шляхи їх вирішення. Селищний голова побажав старості села Павлівки успіхів у його роботі.
09 Лютого, 2021 р., 18:39
Шановний пане Геннадію! Прийміть щиросердечні вітання з Днем народження!
09 Лютого, 2021 р., 17:14
Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної  ради»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних